Open Source Miarey (ULTRA PROTECTED) Loader

Dosyanın neyle korunduğu hakkında zerre fikrim yok bana pyarmor8 diye verdiler source çıkarmam pek uzun sürmedi fakat public methodlarla source çıkarabileceğiniz bir program değil
Acaba obfli halini atabilirmisin bana dmden merak ettim simdi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Dandik gundik bir şey yapmışlar, emeğinize lafım yok bu arada, elinize sağlık @kayra1337. Python, loader yapmak için güvenli değil. Şu dile artık kodlarınızı emanet etmeyin.

Dandik gundik bir şey yapmışlar, emeğinize lafım yok bu arada, elinize sağlık @kayra1337. Python, loader yapmak için güvenli değil. Şu dile artık kodlarınızı emanet etmeyin.
Düzgün loader yapan adamın koduna kimse erişemez emin ol. En baba patchler onu da CrâckMe dışında bir programda yapamaz zaten

Düzgün loader yapan adamın koduna kimse erişemez emin ol. En baba patchler onu da CrâckMe dışında bir programda yapamaz zaten
Discord bakabilir misin, bu adamın kıramayacağı Python kodu olduğunu sanmıyorum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt