Metin2 Uriel Anti Cheat Serverlerde Çalışan Bot

1. Bu GitHub Projesinde ki kodları dün bizzat derleyip test ettim stabil çalışıyor.
2.Sol click olayını sadece tek bir kütüphane ile yapmak zorunda değilsin.
3.Çalışan 2 tane kütüphane halen var
x.Windows üzerinden yönlendirmeli şekilde giriş yollayabilirsin.Forumda konular mevcut.
4.Windows üzerinden ekran yakalama sorununu tek bir kod girmeden bypasslayabiliyorsun
5.pyautogui ile tek bir fazladan kod girmeden oyun üzerinden click yaptırabiliyorsun.
3,4,5 maddelerini bana kendi rızası ile söyleyen arkadaşımın rızası olmadığı için söyleyemiyorum fakat kanıt istiyorsan bir ara video çekebilirim. Bilmeden bilgi kirliliği yaratmayalım lütfen.

Ek olarak kullanmak isteyen arkadaşlar metin taşını algılamayı daha stabil hale getirmek isterler ise UD CE ile metin taşının DDS lerini silip. Uygun XML dosyasını yaratıp koda ekleyebilirsiniz.
ek te belirttiğiniz kısmı nasıl yapabiliriz acaba

Func: saldir - OpenCV(4.5.5) D:\a\opencv-python\opencv-python\opencv\modules\objdetect\src\cascadedetect.cpp:1689: error: (-215:Assertion failed) !empty() in function 'cv::CascadeClassifier::detectMultiScale' reis bu hatayi aldim ne demek istiyor acaba yardimci olurmusun

Krallardan biri salağa anlatır gibi anlatabilir mi lütfen? Hiçbir şey anlamıyoruz kod vs bilgimiz yok bizim için de bir şeyler yapın :)))

Arkadaslar gıthup kod paylaşmıslarda biz pytondan anlamıyoruz pyton anlayan bi arkadas bize yardımcı olabilir mi bana ait degil asagıdakiler baska bi forumdan paylaşılmıs adamlar bunu 350tl satıyor bende belki burada biri ücretsiz sekilde düzenler paylaşır diye atıyorum

Dosya github linki
Visual Studio code
Virüstotal:

Python kodu olduğu için arayüzü yapılmamış bende anlamadığım için pythondan yapamadım bir türlü. Bi hayırsever varsa yapıp paylaşsın fixlenene kadar kullanalım bari.
Çalıştırmak için visual studio code ' yi yönetici olarak çalıştır.
DOSYA - KLASÖR AÇ - METİN2BOT seç
Dosyalar geldikten sonra terminal aç
python main.py
Kodunu yazınca bot çalışmaya başlar. Bu Bot arkaplanda çalışmıyor.oyun penceresinin açık olması lazım. Maşn.py dosyasını düzenlemeyi unutmayın. Ve python için eklentileri indirmeyi unutmayın.
pip install numpy
pip install opencv-python
pip install PyAutoGUI
pip install PyDirectInput
pip install threading2
pip install vision
Çalıştırmayı başardım dostlar ilgi gelirse yayınlayacağım <3
Edit --> Çok sağlıklı çalışmıyor.

wincap bitblt failed hatası alıyorum yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt