deneyen oldu mu başarabilen varmıdır arkadaşlarArkadaslar gıthup kod paylaşmıslarda biz pytondan anlamıyoruz pyton anlayan bi arkadas bize yardımcı olabilir mi bana ait degil asagıdakiler baska bi forumdan paylaşılmıs adamlar bunu 350tl satıyor bende belki burada biri ücretsiz sekilde düzenler paylaşır diye atıyorum
Dosya github linkiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Visual Studio codeLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Virüstotal:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Python kodu olduğu için arayüzü yapılmamış bende anlamadığım için pythondan yapamadım bir türlü. Bi hayırsever varsa yapıp paylaşsın fixlenene kadar kullanalım bari.
Çalıştırmak için visual studio code ' yi yönetici olarak çalıştır.
DOSYA - KLASÖR AÇ - METİN2BOT seç
Dosyalar geldikten sonra terminal aç
python main.py
Kodunu yazınca bot çalışmaya başlar. Bu Bot arkaplanda çalışmıyor.oyun penceresinin açık olması lazım. Maşn.py dosyasını düzenlemeyi unutmayın. Ve python için eklentileri indirmeyi unutmayın.
pip install numpy
pip install opencv-python
pip install PyAutoGUI
pip install PyDirectInput
pip install threading2
pip install vision
yapabilen varmı , haberin varmıdır kralinşallah yapan bırı cıkar
obs yöneticide olunca yakalmıyor bende.ekranı yakalayamayan arkadaşlar için çözüm yolu:
OBS ile görüntüyü çekin obs i yönetici olarak çalıştırın yoksa obs e görüntü gelmez.
Daha sonra OBS deki görüntüye sağ tıklayıp pencereli projektör modunda yeni bir pencere açın
main.py nin içine o pencerenin ismini yazın metin2 ile obs penceresini aynı boyuta getirin üst üste koyun metin2 önde olsun
sağ klik attırın sağdaki kamera simgesini saldırı yapın
Ne anlatıyorsun hocam. Bu forum bu yüzden var. İnsanlar bilgilerini paylaşıyor ve diğer kişiler de bu bilgiler ile kendilerini geliştiriyor bu sayede oyun geliştiricileri de kendilerini geliştirip daha iyi bir yöntem ile karşına geliyor ve sen bu yöntemi yeniden kırmaya çalışıyorsun sonuç olarak uğraşan kişiler birbirlerini bu şekilde geliştiriyor. Bir yöntem eğer fixlenmez ise sen de durduğun yerde kalırsın gelişmezsin.Arkadaşlar lütfen legit takılın.Discord üzerinden özel olarak görüşün birbirinizle.Kullanabilen öğretsin isterse kullanamayan da bence kurcalamasın.Şu anda ben aktif olarak kullanıyorum bütün serverler da çalışıyor Astra dahil.
1. Bu GitHub Projesinde ki kodları dün bizzat derleyip test ettim stabil çalışıyor.Kodlar fix dostum pyautogui kütüphanesi tamamen fix urielde ve en son güncellemede uriel ekran yakalamayıda fixledi