Çalışmıyor Metin2 [TR/GF] OpenBot | Farmbot, Fishbot, EnergyBot | Updated 04.04.2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hilenin son sürümü diye bişe yokki zaten fix yemiyor XD

Hız hilesi nerden açılıyor ve seri oyundan atıyor nasıl bir ayarlama yapmalıyım

HILE BENDE GOZUKMUYO PENCEREYI ACIYORUM DDLLYI EKLIYORUM OYUNU PANELINI ACIYORUM TIKI ATTIKTA SONRA F7 DIYORUM INJECTR EDIYORUM CALISMIYO

Knk yanlış anlama ama bu hile adama oyun bıraktırır hayatımda bu kadar sinir bozucu bir hile görmedim ufak dokunsan oyundan atıyor ne oto kasılması var ne hız hilesi eğer tüm hileler böyle olsaydı hilesiz oynamayı tercih ederdim

balık botu ayarları tam olarak ne
Ayarlı herşey yere atılcakları vb. kendin ayarlıcaksın
oyun sürekli olarak kapanıyor nasıl halledebilirm
Range ayarları ile ilgili olabilir
HILE BENDE GOZUKMUYO PENCEREYI ACIYORUM DDLLYI EKLIYORUM OYUNU PANELINI ACIYORUM TIKI ATTIKTA SONRA F7 DIYORUM INJECTR EDIYORUM CALISMIYO

Knk yanlış anlama ama bu hile adama oyun bıraktırır hayatımda bu kadar sinir bozucu bir hile görmedim ufak dokunsan oyundan atıyor ne oto kasılması var ne hız hilesi eğer tüm hileler böyle olsaydı hilesiz oynamayı tercih ederdim
Ücretsiz bir hileye çok iyi olan özellikler var ayarları yapman gerekiyor oto kasılması farm rota çizmesine kadar herşeyi var biraz kurcalarsan alışırsın, atması internet hızıyla oluyor genelde ya da range çok aşırı açtıysan olabilir her hilede olduğu gibi Hız hilesi settings bölümünde mor pot tikini aç fazla aşırtma ama

Ayarlı herşey yere atılcakları vb. kendin ayarlıcaksın

Range ayarları ile ilgili olabilir

Ücretsiz bir hileye çok iyi olan özellikler var ayarları yapman gerekiyor oto kasılması farm rota çizmesine kadar herşeyi var biraz kurcalarsan alışırsın, atması internet hızıyla oluyor genelde ya da range çok aşırı açtıysan olabilir her hilede olduğu gibi Hız hilesi settings bölümünde mor pot tikini aç fazla aşırtma ama
Otomatik kasılma ve teleport özelliğini nerden açabilirim

Otomatik kasılma ve teleport özelliğini nerden açabilirim
Otomatik kasılma teleport özelliği ve metinleri bosları gösteren özelliği nerden açabilirim kurcaladim bulamadım birde atma sorununu halletmek için sadece metin veya sadece monster seçeneği seçmemiz lazım bu ayarı nerden yapabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt