Çalışmıyor Metin2 [TR/GF] OpenBot | Farmbot, Fishbot, EnergyBot | Updated 04.04.2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oto toplamada filtrelemeyi yapabilen ve kısaca anlatabilecek olan var mı?

filtreleme kısmında okey ve etp çıkmıyo dostum . bir anormallik mi var ben mi yapamadım
Pickup Kısmında Add Item'e bas Orda Item List çıkar oraya toplamak istediğin eşyayı arat hepsi var ve Add tıkla

hocam bende olmuyor detaylı video varmıdır yada anlatabilecek

Arkadaşlar Cözdüm olayı Anlatıyorum yönetici arkadaşta bu yorumu başa tuturursa dier arkadaşlar aramak zorunda kalmaz.
öncelikle verilen linkten arar dosyasını indirip içindeki openbot adlı klasörü masa üsütne atıyorsunuz daha sonra rar daki hileyi acıp metin2 giriş yapıyoruz
  • Metin2 sunucu seçme yerinde İnjector'u açın ve DLL'yi ekleyin (bu ekleyin dediği kısımda ''Select Dll' e tıklayıp masa üstüne atığımız openbot klasöründen eXLib.dll adlı dll seçip okeyliyoruz daha sonra
  • İnjector'de " Select game and press F7 or Tab " seçeneğini işaretleyin
  • Client'e bir kez tıklayıp F7 basın daha sonra injectorde İnject'e tıklayın
  • Sunucuya giriş yapın Sağ ekranda pencereye tıklayıp arayüzü açın
  • oto toplama kısmı acılan paneldeki settings için içinde pickup kısmı dierlerini anlamadıgınız yerde google çeviriden türkçesine bakıp deneme yanılma yoluyla deniyebilirsiniz

ARKADAŞLAR OTO TOPLAMA KISMINDA ADD İTEM E BASIP TOPLAMAK İSTEDİĞİNİZ İTEMLERİN TAM ADINI '' BÜYÜK VE KÜÇÜK HARF '' DİKKATE ALARAK YAZIN. ÖRN : (TR) Ejderha Taşı Parçası (EN) Dragon Stone Shard bu şekilde doğru AMA dragon stone shard ya da ejderha taşı parçası bu şekilde yanlış

Son düzenleme:
Arkadaşlar Cözdüm olayı Anlatıyorum yönetici arkadaşta bu yorumu başa tuturursa dier arkadaşlar aramak zorunda kalmaz.
öncelikle verilen linkten arar dosyasını indirip içindeki openbot adlı klasörü masa üsütne atıyorsunuz daha sonra rar daki hileyi acıp metin2 giriş yapıyoruz
  • Metin2 sunucu seçme yerinde İnjector'u açın ve DLL'yi ekleyin (bu ekleyin dediği kısımda ''Select Dll' e tıklayıp masa üstüne atığımız openbot klasöründen eXLib.dll adlı dll seçip okeyliyoruz daha sonra
  • İnjector'de " Select game and press F7 or Tab " seçeneğini işaretleyin
  • Client'e bir kez tıklayıp F7 basın daha sonra injectorde İnject'e tıklayın
  • Sunucuya giriş yapın Sağ ekranda pencereye tıklayıp arayüzü açın
  • oto toplama kısmı acılan paneldeki settings için içinde pickup kısmı dierlerini anlamadıgınız yerde google çeviriden türkçesine bakıp deneme yanılma yoluyla deniyebilirsiniz
knks dedğin gibi yaptımda metin2 acaba clinet mi açmam gerekiyor pencere çıkmıyor
normal gameforge de açıyorum birde select client deyince dosya arama seçme ekranı çıkıyor
bi çözemedim olayı ya

knks dedğin gibi yaptımda metin2 acaba clinet mi açmam gerekiyor pencere çıkmıyor
normal gameforge de açıyorum birde select client deyince dosya arama seçme ekranı çıkıyor
bi çözemedim olayı ya
kankam ch sunucu seçme ekranındayken
1) injector u aç
2) Select dll ye tıkla
3) exlib. dll yi seç aç a bas
4) incejtor menüsünde yer alan ''Select game and press F7 or TAB'' seçeneğinin solundaki kutuyu tikle
5) metin2 ekranına bir kere tıkla sonra F7 ye bas
6)injectorden Inject e bas
7) ch seç oyuna gir. oyuna girdikten sonra ekranın sağ tarafında 2 tane seçenek var oradan pencere olana tıkla hileyi açtın.

kankam ch sunucu seçme ekranındayken
1) injector u aç
2) Select dll ye tıkla
3) exlib. dll yi seç aç a bas
4) incejtor menüsünde yer alan ''Select game and press F7 or TAB'' seçeneğinin solundaki kutuyu tikle
5) metin2 ekranına bir kere tıkla sonra F7 ye bas
6)injectorden Inject e bas
7) ch seç oyuna gir. oyuna girdikten sonra ekranın sağ tarafında 2 tane seçenek var oradan pencere olana tıkla hileyi açtın.
deniyorum şimdi
çözdüm şükür sonunda bee :DDD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt