Metin2 TR-GF Farm & Levelbot | Fast Speed | 7x Damage

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır sen açıcaksın tabiki de. Loaderden hile'yi yükle. Ve sonra oyunu aç.

C klasörüne CG_Loader adında boş bir klasör açarak tekrar dene.
Bir video çekilse ve paylaşılsa süper olucak böyle anlaşılmıyor
Hayır sen açıcaksın tabiki de. Loaderden hile'yi yükle. Ve sonra oyunu aç.

C klasörüne CG_Loader adında boş bir klasör açarak tekrar dene.
Senin de vaktini çaldın özür dilerim yapamadım olmuyor çok mu zor birşey anlamadım gitti neden oyundan atıyor her seferinden yardımların için tekrardan teşekkür ederim

Bir video çekilse ve paylaşılsa süper olucak böyle anlaşılmıyor
Aslında bir video var. Fakat @JuveSouL 'un güncellemesi lazım.

Elbette video çekerdim fakat şuan Kasayı aldım. Monitörü pazar günü alacağım. İnterneti bağlamaları 2-3 hafta kadar sürecek. Benim yapabileceklerim bu kadar maalesef. Sen yine de sorunlarını yazmaya devam et az kaldı çözeceğiz.

Aslında bir video var. Fakat @JuveSouL 'un güncellemesi lazım.

Elbette video çekerdim fakat şuan Kasayı aldım. Monitörü pazar günü alacağım. İnterneti bağlamaları 2-3 hafta kadar sürecek. Benim yapabileceklerim bu kadar maalesef. Sen yine de sorunlarını yazmaya devam et az kaldı çözeceğiz.
Sen nasıl bir insansın valla kalbi temiz yürekli çok naif birisin sana benim için bu kadar vaktini harcadığın dan dolayı çok teşekkür ederim :)
Sen nasıl bir insansın valla kalbi temiz yürekli çok naif birisin sana benim için bu kadar vaktini harcadığın dan dolayı çok teşekkür ederim :)
Sorun ney gerçekten çok merak ediyorum önce her şeyi denedim yine komut hatası alıyorum bir çözümü olmalı

Önemli değil kardeşim. İyi geceler. Sorununu çözemediğim için kusura bakma.

Son çaren bu iki dosyayı indirip kurmak:

Önemli değil kardeşim. İyi geceler. Sorununu çözemediğim için kusura bakma.

Son çaren bu iki dosyayı indirip kurmak:

Teşekkür ederim herşey için hocam iyi geceler

bende de daireler çıkığında oyunu açıyorum daire dönen ekran kapanıyor ve oyun açılmıyor ne yapmalıyım denedim bir şeyler de olmadı yine

hile kodlamayın chat globalın büsürü güzel hilesi varken ugrasmaya gerek yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt