Windows sürümün nedir ve oyunu pencereli moda aldın mı ?Bu dediklerin aynen böyle şuan bilgisayarda virüs programı kapalı defeder kapalı
Windows sürümün nedir ve oyunu pencereli moda aldın mı ?Bu dediklerin aynen böyle şuan bilgisayarda virüs programı kapalı defeder kapalı
Oyun pencereli modda windows 10Windows sürümün nedir ve oyunu pencereli moda aldın mı ?
Adım 1: Windows 10 Başlatma Menüsünü açıp arama kısmına gpedit.msc. yaz ve sonra gpedit´a tıkla. Ardından Local Group Policy Editor´ü aç.Oyun pencereli modda windows 10
Hemen deneyeceğim teşekkür ederimAdım 1: Windows 10 Başlatma Menüsünü açıp arama kısmına gpedit.msc. yaz ve sonra gpedit´a tıkla. Ardından Local Group Policy Editor´ü aç.
Adım 2: User Configuration > Administrative Templates > System dizinine gel. System´e bas ardından sağdaki panelde bulunan Prevent access to the command prompt´a sağ tıkla.
Adım 3: Bunlardan biri olup olmadığını kontrol et; Not Configured veya Disabled, eğer bunlardan biriyse onayla ve sonra da kapat.
Bugünlük benden bu kadar hocam. Uyuyacağım .d bir sorunun olur ise şayet bana özelden yazabilirsin, yada konu açabilirsin.Hemen deneyeceğim teşekkür ederim
Adam anlatana kadar gold üye oldu xdBugünlük benden bu kadar hocam. Uyuyacağım .d bir sorunun olur ise şayet bana özelden yazabilirsin, yada konu açabilirsin.
Hiçbir şeye dokunma. Oyunun açılmasını bekle.Bir ekran açılıyor ve daireler çiziyor sonra ne yapmam gerekiyor beklemeli miyim
Metin2 Gf loader daireler çiziyor bu olduktan sonra ne yapmam gerekiyor ya biri detay vererek yardımcı olabilir mi söylenen herşeyi yaptım yine olmuyor oyun atıyor
Kendi kendine mi açılacakHiçbir şeye dokunma. Oyunun açılmasını bekle.
Hayır sen açıcaksın tabiki de. Loaderden hile'yi yükle. Ve sonra oyunu aç.Kendi kendine mi açılacak