Metin2 PvP Simhi Hack V0.0.1

Kanka İnject açılıp f7 yapana kadar sıkıntı yok serverin kodlarını alıyor inject dediğim zaman açılmıyor orda kalıyo win 10 Pro

hocam damage hileleri irisde calışmıyor bilginize

rinada hızlı vuruş ve koşma çalışmıyor, target dmg wait dmg çalışmıyor, wallhack zaten engelli, bir tek onehit kullanabildim pek bir anlamı olmadı onunda, metin botunuda kullanmadım çünkü metin yok metine dayalı farm yok

iris ve oneheda olarak önerebileceğiniz server var mı bol online'lı? isim vermek yasaksa özelden yazarsanız sevinirim

rinada hızlı vuruş ve koşma çalışmıyor, target dmg wait dmg çalışmıyor, wallhack zaten engelli, bir tek onehit kullanabildim pek bir anlamı olmadı onunda, metin botunuda kullanmadım çünkü metin yok metine dayalı farm yok
svside varken damage özelliklerini çalıştıramazsın, bot bölümünden mob'u işaretleyerek slot kesmeye bırakabilirsin

Simhi Hack şuan test aşamasında olup, kullanıcı istekleri doğrultusunda güncellenecektir.
Hatalı çalışan özellikleri, eklenmesini istediğiniz özellikleri ve eklenmesini istediğiniz server'ları lütfen bildirin.
Kullanıcı adı: simhi Şifre: free

Kurulum ve Kullanım

Kod:
V0.0.3
Valar2 eklendi, valar2 unban discord üzerinde paylaşıldı

V0.0.4
IrisPanel eklendi

V0.0.5
RinaMt2 eklendi

Rita mt2 de çalışmıyor mu dostum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt