Metin2 PvP Global Sunucularda Hile Kodlama Ve Yapımı

senin neyini yücelticem ben am k benim gözüm yükseklerde basit anti cheat sistemleri ve sunucularda hile yapmakla ugraşamam vakit kaybı ben global pvp sunucularında hile yapmaya çalışıyorum ama tüm yontemleri denedim olmuyor bütün sunuculardaki korumalardan vs.. sağlam bunlar aptal embesil seni xD hera2.ro git indir dene yapta gorek knk herkesin harcı değil bu global pvp sunucularında hile yapmak
işte farkımız bu :) sen yapamadım diye ağlarsın ben yaptığım hilenin tadını çıkarrım

işte farkımız bu :) sen yapamadım diye ağlarsın ben yaptığım hilenin tadını çıkarrım
Puhahahahaha oyle uriel korumalı vs sunucularda bende yaparım knk + para vererek source ve yardım almasını da biliyoruz biz eyw salak değiliz ama senin gibi maalesef kendimiz ayrıca dediğim gibi global pvp sunucularında burdaki kimse yapamaz knk hile sana onu idda ediyorum ve bundan adım kadar da eminim yapılabilme olasılıgı yok cunku siz basit sunucularda hile yapmaya ve tadını cıkarmaya devam edin herşey global de donuyor oysaki

Puhahahahaha oyle uriel korumalı vs sunucularda bende yaparım knk + para vererek source ve yardım almasını da biliyoruz biz eyw salak değiliz ama senin gibi maalesef kendimiz ayrıca dediğim gibi global pvp sunucularında burdaki kimse yapamaz knk hile sana onu idda ediyorum ve bundan adım kadar da eminim yapılabilme olasılıgı yok cunku siz basit sunucularda hile yapmaya ve tadını cıkarmaya devam edin herşey global de donuyor oysaki
nereen biliyorsun globalde hilem olmadığını ha a embesil

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt