Metin2 PvP Global Sunucularda Hile Kodlama Ve Yapımı

kendı kodlarımı kendım buluyorm kımseye ıhtyacım yok youtubede de kanalımdakı videolar kanıtı :)
nqihlh4.png

bovbky9.png

sen git mario oyna qweqwe.ie xD kimseye ihtiyacım yok xD
hiç gülüceğim yoktu knk saol ya komedisin am k ÖÇQWEİŞQWŞLİWQQEQWEWQ

nqihlh4.png

bovbky9.png

sen git mario oyna qweqwe.ie xD kimseye ihtiyacım yok xD
hiç gülüceğim yoktu knk saol ya komedisin am k ÖÇQWEİŞQWŞLİWQQEQWEWQ
gerizeka senn paytlastıgın ekım ayında bız aralıktayız hatta ekim ayı bitmiş 2-3 ayda senin bile yapamayacağın şeyler yapmışım sen kendi haline ağla :D

gerizeka senn paytlastıgın ekım ayında bız aralıktayız hatta ekim ayı bitmiş 2-3 ayda senin bile yapamayacağın şeyler yapmışım sen kendi haline ağla :D
aynen kanka sen daha kendinle çelişiyosun am k ç.öqweçöqweişqwşlqwieş knk zaten konuyu 2 3 ay once acıp yardım dilenmişsin her yerden bi s1kmde yapamamışsın yani o kadar yardım isteyip aylar sonra herhalde para vererek milletten ucretli olarak ogrendin birilerinden xD o modlu ce yi aldıgın kişi de arkadaşım bu arada ve source fln da almışsın am k salagı seni
yardım dilenmekten başka bişi yapamamışsın ve para vererek ücretli destek almaktan q.wçöeqwşeiqwe ce sourcelar ve kalıcı pointer bulmak icin verdiğin paralar gibi q.weqöçwwqieqwiş hala yapmışım diosun ne ypamışsın knk o zamanlar anlatsana para verip ogrendikten sonra açılmışsın yardım alarak yapmışsın şimdi

senin neyini yücelticem ben am k benim gözüm yükseklerde basit anti cheat sistemleri ve sunucularda hile yapmakla ugraşamam vakit kaybı ben global pvp sunucularında hile yapmaya çalışıyorum ama tüm yontemleri denedim olmuyor bütün sunuculardaki korumalardan vs.. sağlam bunlar aptal embesil seni xD hera2.ro git indir dene yapta gorek knk herkesin harcı değil bu global pvp sunucularında hile yapmak

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt