Önceki actıgın konular ve mesajlarda oyle diyordu zaten knkaa qwöeilşqweişqwe xDben kımseden dılenmıyorm yavrum ama senı çok goruyorum her gurupta orda burda dılenırken
Önceki actıgın konular ve mesajlarda oyle diyordu zaten knkaa qwöeilşqweişqwe xDben kımseden dılenmıyorm yavrum ama senı çok goruyorum her gurupta orda burda dılenırken
kendı kodlarımı kendım buluyorm kımseye ıhtyacım yok youtubede de kanalımdakı videolar kanıtıÖnceki actıgın konular ve mesajlarda oyle diyordu zaten knkaa qwöeilşqweişqwe xD
kendı kodlarımı kendım buluyorm kımseye ıhtyacım yok youtubede de kanalımdakı videolar kanıtı
gerizeka senn paytlastıgın ekım ayında bız aralıktayız hatta ekim ayı bitmiş 2-3 ayda senin bile yapamayacağın şeyler yapmışım sen kendi haline ağla
sen git mario oyna qweqwe.ie xD kimseye ihtiyacım yok xD
hiç gülüceğim yoktu knk saol ya komedisin am k ÖÇQWEİŞQWŞLİWQQEQWEWQ
aynen kanka sen daha kendinle çelişiyosun am k ç.öqweçöqweişqwşlqwieş knk zaten konuyu 2 3 ay once acıp yardım dilenmişsin her yerden bi s1kmde yapamamışsın yani o kadar yardım isteyip aylar sonra herhalde para vererek milletten ucretli olarak ogrendin birilerinden xD o modlu ce yi aldıgın kişi de arkadaşım bu arada ve source fln da almışsın am k salagı senigerizeka senn paytlastıgın ekım ayında bız aralıktayız hatta ekim ayı bitmiş 2-3 ayda senin bile yapamayacağın şeyler yapmışım sen kendi haline ağla
zoruna mı gitti knk gerçekler ifşa olmak fln xDlan senin ceni de annenide katlarım ikiye ce yi almak la iş bitiyor mu velet seni
benım zoruma gıden yok ben kendı hilemi kendım 2 ayda yapıyorum sen burda bunları paylasarak beni yuceltiyorsun embesil senizoruna mı gitti knk gerçekler ifşa olmak fln xD
aynen knk xDbenım zoruma gıden yok ben kendı hilemi kendım 2 ayda yapıyorum sen burda bunları paylasarak beni yuceltiyorsun embesil seni
''XD'' yazan birisi veledin tekidir başka bir şey demıyorum şimdi kulübene hadi bakayımaynen knk xD