Metin2 PvP Global Sunucularda Hile Kodlama Ve Yapımı

Skayrel

Silver Üye
Merhabalar Hera2 Pvp Gibi Global vs lik sunucularda hileler nasıl kodlanır nasıl yapılabilir anlamadım mesela nasıl bi anti cheat sistemi kullandıklarınıda almadım hani yokmuş gibi sanki memory fln şifreli değil ama üzerinde değişiklik yapsanda yapmamış gibi oluyorsun procces bypass clone fln da denedim etki etmedi

Sen en iyisi mario oyna boşver 🤣
Aynen kanka git dene yapta bize video at o zaman :)
Sen en iyisi mario oyna boşver 🤣
Senin bile bilgini yetmiyicegi herşeyi denedim pack dosylarıda şifreli patchersiz giriş imkansız yok bile hera2.ro sitesi git indir ayrıca memory açık ama değişiklik yaptın gozukse bile yapmamış oluyorsun saldırı hızı olsun sekmeme olsun skill animasyon olsun koşma fln olsun etki etmiyor olmuyor yani kısacası istediğin yontemi dene

Aynen kanka git dene yapta bize video at o zaman :)

Senin bile bilgini yetmiyicegi herşeyi denedim pack dosylarıda şifreli patchersiz giriş imkansız yok bile hera2.ro sitesi git indir ayrıca memory açık ama değişiklik yaptın gozukse bile yapmamış oluyorsun saldırı hızı olsun sekmeme olsun skill animasyon olsun koşma fln olsun etki etmiyor olmuyor yani kısacası istediğin yontemi dene
cheat engine ile memory değişikliği yapabilirsin tüm sunucularda denedim attackspeed movementspeed attackrange hepsinde oynama yapılabiliyor

cheat engine ile memory değişikliği yapabilirsin tüm sunucularda denedim attackspeed movementspeed attackrange hepsinde oynama yapılabiliyor
global sunucular hariç evet hepsinde yaparsın knk
global pvp sunucularda yapmış gibi gozukuyorsun ama aslında bir değişiklik olmuyor

sen başkasından tabiri caizse dilenince problem yok ama bir başkası forumda gayet düzgün bir şekilde sorup yardım isteyince "sen git mario oyna boşver" :ddd
Harbiden affedersiniz ama ben bu adam kadar bencil birisini görmedim. Her hile ve video yorumunun altında eline hile geçicek herkesi engellemeye çalışıyor ve tartışmaya giriyor.
Herkesi çocuk yerine koyup dalga geçiyor. Al bütün hepsi senin olsun dostum ahahaha :DDD

Harbiden affedersiniz ama ben bu adam kadar bencil birisini görmedim. Her hile ve video yorumunun altında eline hile geçicek herkesi engellemeye çalışıyor ve tartışmaya giriyor.
Herkesi çocuk yerine koyup dalga geçiyor. Al bütün hepsi senin olsun dostum ahahaha :DDD
malum kendisi saldırı hızı yapmaktan öteye geçemediği için başkaları onu geçer diye ödü kopuyor napsın

Bu yine iyi halleri. Yaklaşık 2 ay öncesine kadar türkçe cümle kuramıyordu.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt