RogFien
Prime Üye
Deneyip çalışıp çalışmadığını bize söyleyebilirsiniz.Uriel ac de çalışıyor mu hocam?
Deneyip çalışıp çalışmadığını bize söyleyebilirsiniz.Uriel ac de çalışıyor mu hocam?
hileyi kurup bakmadığınız burdan belli oluyor videoda 1 seçenek var fakat bizde 6 seçenek gözüküyor hileyi denerseniz görürsünüzYukarıdaki videoda en ince detayına kadar yapılış videosunu tek tek bakıp yapamadıysanız daha ayrıntılı nasıl açıklayabiliriz?
videonun direkt kendisi bize ait ama siz bilirsinizhileyi kurup bakmadığınız burdan belli oluyor videoda 1 seçenek var fakat bizde 6 seçenek gözüküyor hileyi denerseniz görürsünüz
Videoda kurulum göstermedim sadece gameplay.videonun direkt kendisi bize ait ama siz bilirsiniz
Hileyi kullandım ne zaman dedim sizehileyi kurup bakmadığınız burdan belli oluyor videoda 1 seçenek var fakat bizde 6 seçenek gözüküyor hileyi denerseniz görürsünüz
o zaman hileyi kullanmış gibi ben haklıyım der gibi konuşamazsınız bir yetkili böyle olamaz turkkmmo forumundan lütfen bir yetkili nasıl olunur dikkatlice okuyun.Hileyi kullandım ne zaman dedim size
Hileyi 1 kez denemiştim ve videolar aynı ordan bakıp yapmıştım ilk denemede yapmıştım o yüzden dedim. Sizde o zaman o forumdan yetkililere karşı nasıl davranılmalıdır ordanda yorumlardan öğrenirsinizo zaman hileyi kullanmış gibi ben haklıyım der gibi konuşamazsınız bir yetkili böyle olamaz turkkmmo forumundan lütfen bir yetkili nasıl olunur dikkatlice okuyun.