Metin2 PvP/GF Sektirme Hilesi (Free Version)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYARLARI SÖYLER MİSİN UZUN SÜRE UCURMAK İÇİN ADAMI

bi çalısıyor sonra baska birine yapınca çalısmıyor çözemedim

slot ekledikten sonra start game basıyorum ama f2 ye basma kısmı gelmiyor şaka gibi herşeyi eksiksiz yapıyorum ama gelmiyor

keşke biri güncel video çeksede koysa şu foruma çünkü videodaki gibi olmuyor biride ilgilensin şu forumla artık

keşke biri güncel video çeksede koysa şu foruma çünkü videodaki gibi olmuyor biride ilgilensin şu forumla artık
İlgileniyoruz zaten fakat yapamamanızın bizimle alakası yok yardım isteiğinizde forumdan konu açın aktif moderatör veya yönetici varsa yardım ediyor zaten .

İlgileniyoruz zaten fakat yapamamanızın bizimle alakası yok yardım isteiğinizde forumdan konu açın aktif moderatör veya yönetici varsa yardım ediyor zaten .
kardeşim hile sorunsuz calısıyor diyor herkes hileyi çalıştıran 1 tane yetkili kendi ekranından en ince ayrıtınsına kadar video çekse sorun ortadan kalkacak emin olun benim gibi sorunu olan pek cok arkadaş var burda.

Yukarıdaki videoda en ince detayına kadar yapılış videosunu tek tek bakıp yapamadıysanız daha ayrıntılı nasıl açıklayabiliriz? :)

Kitlendiğiniz adamı savurmaya başlarsanız siz onun menzilinden çıkana kadar sektirirsiniz ayrıca başka bir adam sektirirken başka bir şeye odaklanır sağ tıklarsanız vb kitlendiğiniz kişinin sekmesi durur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt