Bütün Balıklar Çıkabilir Şansahamsi tutuyor mu
Serverin Oranları Düşük Olabilir Hileyle Alakalı Değilmerhabalar öncelikle teşekkür ederiö hile ötükenmt2 de calısıyor. her şeyi doğru yaptıgımı düşünüyorum ancak 100 yemde 5 6 balık anca tutuyor saniyede mi hata var (2,8 sn) yoksa olta +4 ondan mı tutmuyor var mıdır bilgisi olan ?
zaten hileye laf etmedim teşekkür ettim serverin oranları derken o kısmı anlamadım mesela yanımda baska tutanlar neredeyse hepsini çekiyor balıkların anlayamadım :SServerin Oranları Düşük Olabilir Hileyle Alakalı Değil
Tr De Çaşılıyor Hocam Düzenli AyarlayınTr de çalışmıyor ki balık resmi çıktığında enter bas deniyor başlata basınca da oltayı atmıyor bir kere?
Çok denedim olmadı başka bir bot buldum o şuan çalışıyor videoyu tekrar yüklerse birisi çekip bir çok kişi faydalanır teşekkürler dostum.Tr De Çaşılıyor Hocam Düzenli Ayarlayın
metin2 yok bende moderatorlar videoyu çekip konuyu duzenleyebıır yada yardımcı olabılırlerdostum hile çalışıyor herhalde yorumlara göre ama karışık geldi video silinmiş yeni video çekme imkanıınız yada yükleme imkanınız varmıdır