Orientis
Efsane Üye
- İletişim
Malesefvideoyu dosya tc ye atıp link verir misin kardeşim video elinde duruyorsa hala
Malesefvideoyu dosya tc ye atıp link verir misin kardeşim video elinde duruyorsa hala
usta okuduklarım akdarıyla yapmaya calsıtım ama oltayi attıktan sonra balıgı tututkan soran gerı hemen cekıyor 1 kere tektatlatabiliyorum video kaldırılmıs galıba anlatan bu olayi baska video varmı acaba balıgı atıyor 2,8 sanıye beklıyor ama geri oldugu yerde kalıyor yani su enter a basma kısmını anlamadım o kısmı video da kaldırılmıs galıba yardımcı olur musunuzLütfen videoyu izleyip yapınız
usta okuduklarım akdarıyla yapmaya calsıtım ama oltayi attıktan sonra balıgı tututkan soran gerı hemen cekıyor 1 kere tektatlatabiliyorum video kaldırılmıs galıba anlatan bu olayi baska video varmı acaba balıgı atıyor 2,8 sanıye beklıyor ama geri oldugu yerde kalıyor yani su enter a basma kısmını anlamadım o kısmı video da kaldırılmıs galıba yardımcı olur musunuzMalesef
elimde metin2 yok şuanda modlar ayarlayabılır ancak ben cekemem kbvideo silinmiş güncellermisin
usta bana ogretırmısın otukenmt2 de metın botu yada balık tutma botunuelimde metin2 yok şuanda modlar ayarlayabılır ancak ben cekemem kb
Nasıl yapılacağını yazdım her serverde aynıusta bana ogretırmısın otukenmt2 de metın botu yada balık tutma botunu