Çalışıyor Metin2 Güncel Mobware v3 - Güncelleme 15.10.2024

yanlış anlama ben bu hıleyı ocak ayın 14 den berı kullanıyorum bazı arkadaslar almıs hıleyı paylasıyo o gunden bu gune ben sadece yerden topladıgım paranın ve ıtemın addı hesabı yok kazandıgım paralarda addı hesabu yok botlar yokmu paralı hılelıler bazı ıtemlerı almıyo bende onları hıle sayesınde 24 saatde 3 won ıtem ve yang topluyorum 6 hesapla bırlıkde suana kadar bamlanmadım onun sayesınde bılgısayara parca aldım ve sımdı fıber ınternet aldım ama kasıyo adsl ınternet daha ıyı onun parasını cıkarcam sımdıde anladım haklısın eger hıleyı sız yazdıysanız rıcam toplamayı hızlandıra bılır mısınız m2bob gıbı yerde alamadıgım bır suru ıtem var
Malesef ben yazılımcı degilim bu hileyi stabil hale getirmeye çalıan bir arkadaş var ondan ricacı olucam sizin için

Malesef ben yazılımcı degilim bu hileyi stabil hale getirmeye çalıan bir arkadaş var ondan ricacı olucam sizin için
cok tsk ederım gercekten zahmet olucak kusura kalmayın sızıde yordum gece gece yarın gorusmek uzere ılgınız ıcın tsk ederım ıyı geceler efendım

herkeste farklı bir hata vermiş yazılımdan anlayan bir arkadaş var çözmeye çalışıyor.

ayarlarda var hızlandırabilirsiniz ama internet hızınız düşük ise fazla hızlandırdıgınızda oyundan atar

şu linkteki programla güncelleme yapıp tekrar dener misin belki bazı programlar güncel olmadıgı için yapıyordur Java gibi
deneyeceğim şimdi geri dönüş sağlicam hocam

yaptım hocam fakat halağa filter düzgün calışmıyor

Son düzenleme:
ban yeme olasılıgı varmı

arkadasım ban yemis

ban yersem sorumlusu sizsiniz

kurulmuyor bende

Son düzenleme:
pwp de çalışmaz

kurulmadıgına ve yararlanamadıgınıza çok sevindim ban yeme olasılıgı olmayan hile olmaz ban yerseniz benim umrumda da olmaz tavrınıza dikkat edin.
hocam pickup filter calışmıyor bi el atsan yazılımcı değilsin biliyorum ama bi cözümünü söylesen düzelmedide

hocam pickup filter calışmıyor bi el atsan yazılımcı değilsin biliyorum ama bi cözümünü söylesen düzelmedide
Hocam kimisinde çalışıyor kimisinde çalışmıyor hileyi benimle paylaşan arkadaşlar yapmaya çalışıyor inan günde 7-8 kere kontrol ediyorum

range mesafesı 10000 ama toplamayı 505 yaparsam normal az az topluyo ama uzakdakı bıde oncelıgı yang ge verıyo ıtemın dıbınden gecıyo toplamıyo uzakdakı yangı alıyo farm yaptıgımdan donunce alıyo gorursem ben ne se olmucaksa bu yeter tsk ederım baska care yok
Hocam yeni aklıma geldi 3.el gibi bir özellik vardı metinde de ep ile satılıyordur çok pahalı degilse deneyebilirsiniz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt