hocam auto pickup başlangıc el kitaplarını toplamıyor filter moda aldığımızdaUp linkler güncellendi !
sende filter modda calışıyor mu hocam toplamatoplamayı hızlandıra bılır mıyız cok yavas topluyor rıca etsem
herkeste farklı bir hata vermiş yazılımdan anlayan bir arkadaş var çözmeye çalışıyor.hocam auto pickup başlangıc el kitaplarını toplamıyor filter moda aldığımızda
ayarlarda var hızlandırabilirsiniz ama internet hızınız düşük ise fazla hızlandırdıgınızda oyundan atartoplamayı hızlandıra bılır mıyız cok yavas topluyor rıca etsem
sende filter modda calışıyor mu hocam toplama
evet calısıyorsende filter modda calışıyor mu hocam toplama
ayarı sonuna kada r acıyom hızlanmıyo oyundan atmıyo ben sadece farm ve toplama acık bıde 6 hesaop actım ama hareket hızı acarsam bıraz hızlı topluyo ne yapa bılırım fıkrıınız varmıevet calısıyor
rangeyi biraz arttır ayarlarda toplama mesafesi de mevcutevet calısıyor
ayarı sonuna kada r acıyom hızlanmıyo oyundan atmıyo ben sadece farm ve toplama acık bıde 6 hesaop actım ama hareket hızı acarsam bıraz hızlı topluyo ne yapa bılırım fıkrıınız varmı
range mesafesı 10000 ama toplamayı 505 yaparsam normal az az topluyo ama uzakdakı bıde oncelıgı yang ge verıyo ıtemın dıbınden gecıyo toplamıyo uzakdakı yangı alıyo farm yaptıgımdan donunce alıyo gorursem ben ne se olmucaksa bu yeter tsk ederım baska care yokrangeyi biraz arttır ayarlarda toplama mesafesi de mevcut
yangı kapat hocam bence bir artı basma itemi bile 2 saatte topladıgın yang parasıdır gerek yokrange mesafesı 10000 ama toplamayı 505 yaparsam normal az az topluyo ama uzakdakı bıde oncelıgı yang ge verıyo ıtemın dıbınden gecıyo toplamıyo uzakdakı yangı alıyo farm yaptıgımdan donunce alıyo gorursem ben ne se olmucaksa bu yeter tsk ederım baska care yok
yanlış anlama ben bu hıleyı ocak ayın 14 den berı kullanıyorum bazı arkadaslar almıs hıleyı paylasıyo o gunden bu gune ben sadece yerden topladıgım paranın ve ıtemın addı hesabı yok kazandıgım paralarda addı hesabu yok botlar yokmu paralı hılelıler bazı ıtemlerı almıyo bende onları hıle sayesınde 24 saatde 3 won ıtem ve yang topluyorum 6 hesapla bırlıkde suana kadar bamlanmadım onun sayesınde bılgısayara parca aldım ve sımdı fıber ınternet aldım ama kasıyo adsl ınternet daha ıyı onun parasını cıkarcam sımdıde anladım haklısın eger hıleyı sız yazdıysanız rıcam toplamayı hızlandıra bılır mısınız m2bob gıbı yerde alamadıgım bır suru ıtem varyangı kapat hocam bence bir artı basma itemi bile 2 saatte topladıgın yang parasıdır gerek yok