yok, sürekli oyun çöküyor, çalışmayı durdurdu hatası veriyor. 2-3 gün öncesine kadar sorunsuz çalışıyordu ancak artık hata veriyor.oyunu acık ken gırıs ınjetde etmeyın server secım bolumu varya o sekılde bı deneyın ılk sfer kapatır 2 cıde aktıf olması lazım
METIN2 YI ONAR DEDIN MIyok, sürekli oyun çöküyor, çalışmayı durdurdu hatası veriyor. 2-3 gün öncesine kadar sorunsuz çalışıyordu ancak artık hata veriyor.
Gerekli driverları yükleyin ve waithack range düşürün soruun devam ederse dc üzerinden ulaşınn.yok, sürekli oyun çöküyor, çalışmayı durdurdu hatası veriyor. 2-3 gün öncesine kadar sorunsuz çalışıyordu ancak artık hata veriyor.
player dedectör ile ud oto giriş kullanmayınundetecdet mi
DOSTUM ONAR DEMEN GEREKİYOR SONRA OLUYORgameforgeye girinice bu oyun senin için mevcut değil lütfen destek ekibine başvur hatasına bir çözüm varmı hocam ya
DOSTUM ATIP DURMASININ SEBEBİ COK SLOT OLAN YERDE ATIYOR CEKME SEVİYESİNİ DÜŞÜR VE OLAYER E GİR ORDAN DETECT PLAYER İ KAPAT SONRA KEYFİNE BAKbeni atıp duruyor sen çözdün mü
En kısa zamanda video ekleyecegimCAN HOCAM SELAMLAR NASILSINIZ İYİSİNİZDİR UMARIM BU ARADA PROGRAM COK İYİ ÇALIŞIYOR HİÇ BİR SORUN YAŞAMADIM. TEK ANLAMADIĞIM KONU ŞU OLDU HOCAM İTEM KODLARI.. HOCAM BUNUN İÇİN VİDEO YADA NE İŞE YARADIĞINI NASIL YAPMAMIZ GEREKTİĞİNİ PAYLAŞIRMISIN BİZİMLE EMİNİMKİ BENİMLE BERABER BİR SÜRÜ ARKADAŞ MERAK EDİYORDUR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK.
DOSTUM ONAR DEMEN GEREKİYOR SONRA OLUYOR
DOSTUM ATIP DURMASININ SEBEBİ COK SLOT OLAN YERDE ATIYOR CEKME SEVİYESİNİ DÜŞÜR VE OLAYER E GİR ORDAN DETECT PLAYER İ KAPAT SONRA KEYFİNE BAK