Çalışıyor Metin2 Güncel Mobware v3 - Güncelleme 15.10.2024

inject edince oyun çöküyor sebebi ne olabilir? dx ve visual paketlerinin tamamını kurdum sanal bellek ayarlarını da ilgili videodaki gibi yaptım ancak inject edince çalışmayı durdurdu hatası alıyorum

inject edince oyun çöküyor sebebi ne olabilir? dx ve visual paketlerinin tamamını kurdum sanal bellek ayarlarını da ilgili videodaki gibi yaptım ancak inject edince çalışmayı durdurdu hatası alıyorum
oyunu acık ken gırıs ınjetde etmeyın server secım bolumu varya o sekılde bı deneyın ılk sfer kapatır 2 cıde aktıf olması lazım

hocam acaba açınca neden 3 dk sonra kapanıyor driverler de kurulu bi açıklama şansınız var mı size zahmet

gameforgeye girinice bu oyun senin için mevcut değil lütfen destek ekibine başvur hatasına bir çözüm varmı hocam ya

hocam acaba açınca neden 3 dk sonra kapanıyor driverler de kurulu bi açıklama şansınız var mı size zahmet
Muhtemelen internet hızınız vuruş hızına göre yavaş kalıyor müsait bir zamanda baglanıp bakabilirim dc den arkadaş ekleyin tw veya anydesk pc de kurulu olsun iyi formlar.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt