Çalışıyor Metin2 Güncel Mobware v3 - Güncelleme 15.10.2024

Dayı bütün ayarları kıssak da ban yiyoruz örnek bir ayar yok mu yakalanmamak için, waithackı açmazsak ne anlamı kaldı hilenin
player dedectör açık ve en yüksek range olacak şekilde kullanın otomatik girişi kapalı tutun

Dayı bütün ayarları kıssak da ban yiyoruz örnek bir ayar yok mu yakalanmamak için, waithackı açmazsak ne anlamı kaldı hilenin
katılıyorurm senın ıcın mevcut degıl yazarsa sakın ama sakın tıcket atmayın tamamen kapatıyorlar bnım hesabım acıldı baska epostamı gırem dedım yıne kılıtlendı beklıyom hıle kullandın mı işlemcı hatası verıyor oyundan atıyor odan sonra gırıs yapamıyorum

Otomatik giriş mi ban yediriyor bize yani ? Player dedector hep maxta açık ama sıkıntı playerlardan değil videomuzu çektiklerinden değil sistem yakalıyor otomatik atıyor redban, oto giriş kapalı halde kullanıcam bakalım yine 2 günde ban yedirecek mi 😂

Otomatik giriş mi ban yediriyor bize yani ? Player dedector hep maxta açık ama sıkıntı playerlardan değil videomuzu çektiklerinden değil sistem yakalıyor otomatik atıyor redban, oto giriş kapalı halde kullanıcam bakalım yine 2 günde ban yedirecek mi 😂
2 gun yemezsın 24 saaat yersın ılk ceza 2 saaat 2 cı ceza 12 saaat 3 ceza 24 saat baska yerden gırıs yapma pc formatlama sonra otomatık logın de yapma 7x acma hızlı gıtme hep bam sebebı yakalıyo ben 1 haftadan berı denedım ceza yedım suan bıle cezalıyım 7de acılcak

2 gun yemezsın 24 saaat yersın ılk ceza 2 saaat 2 cı ceza 12 saaat 3 ceza 24 saat baska yerden gırıs yapma pc formatlama sonra otomatık logın de yapma 7x acma hızlı gıtme hep bam sebebı yakalıyo ben 1 haftadan berı denedım ceza yedım suan bıle cezalıyım 7de acılcak
Dayı waithackı açmazsak nasıl vuracak neyi açalım

Kaç saat ceza yediğini nerden görüyorsun oyun mevcut değil diyor sadece

Dayı waithackı açmazsak nasıl vuracak neyi açalım

Kaç saat ceza yediğini nerden görüyorsun oyun mevcut değil diyor sadece
ben paylasımı bıyerde okudum saaat kacta oyundan atıp gırıs yapmaya calısıpda işlemcı hatası verıyorsa kılıtlendı demek o zaman yanı saaatden ıtıbaren baslamıstır egerkı hesap engellendı dıye umursamayıp gırıs yapmaya calısmazsan yada suresı doldu 1 saat gectıyse hesabı unut sana meaıl gelmıyo sadece gırıs yerıne tıklama confıg tıkla eger ayar acılıyorsa etkınlesmıstır acılmıyorsa gırıse sakın ama sakın tıklma buda suresız bam sebebı hıleye gelcek olursak kımsenın gormesıne gerek yok hılede ayarları dusursen bıle yakalıyo bende ole sakın deneme hızlı gıdeyımde deme 10 dk acıverem de deme acma hıle guncelenmsını ıstıyruzzzzzzzzzzz

ŞUAN HİLEYİ SİSTEMDENMİ YAKALIYOLAR KULLANSAM BAN YERMİYİM SADECE OTO TOPLAMAYI AÇSAM

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt