ÖLE AYAR YOK KARDESIM BEN DENEDIM OLMADI SIMDI ACMA YONTEMLERI DENIYORUM RED BAM YEDIM2 haftada 3 hesap redban yedi sisteme yakalanmamak için önerilen ayar var mıdır neyi fazla açalım neyi kısalım
Player dedector en yüksek menzilde açık kalsın safe bir kullanım için okçu farmı yapabilirsiniz2 haftada 3 hesap redban yedi sisteme yakalanmamak için önerilen ayar var mıdır neyi fazla açalım neyi kısalım
Dostum senin dedectör rangen o kadar kısa ki yakınındaki tüm oyuncular görüyor ve 7x açık geziyorsunÖLE AYAR YOK KARDESIM BEN DENEDIM OLMADI SIMDI ACMA YONTEMLERI DENIYORUM RED BAM YEDIM
ya dostum ya nerden bılıyon sen hahahahahahaPlayer dedector en yüksek menzilde açık kalsın safe bir kullanım için okçu farmı yapabilirsiniz
Dostum senin dedectör rangen o kadar kısa ki yakınındaki tüm oyuncular görüyor ve 7x açık geziyorsun
Önceki yorumlarını ve bana attığın özel mesajları tekrar okumanı tavsiye ederimya dostum ya nerden bılıyon sen hahahahahaha
yok kı bende sılınmıs otekı turlu olmuyo hahahahhahahaqÖnceki yorumlarını ve bana attığın özel mesajları tekrar okumanı tavsiye ederim
DOGRU HILE CALISIYOR hangı ayarları kullanıyorsunuz 7x kullandınızmı yoksa otomatık toplama mesala hangısını kullanıyorsunuzArkadaşlar hile stabil çalışıyor kimse burda forumu kötülemesin 100 level hesabım var aylardır kullanıyorum red ban bile yemedim saçma sapan özellikleri açıpta burda moderatörün başını ağrıtmayın