Çalışıyor Metin2 Güncel Mobware v3 - Güncelleme 15.10.2024

2 haftada 3 hesap redban yedi sisteme yakalanmamak için önerilen ayar var mıdır neyi fazla açalım neyi kısalım

2 haftada 3 hesap redban yedi sisteme yakalanmamak için önerilen ayar var mıdır neyi fazla açalım neyi kısalım
Player dedector en yüksek menzilde açık kalsın safe bir kullanım için okçu farmı yapabilirsiniz
ÖLE AYAR YOK KARDESIM BEN DENEDIM OLMADI SIMDI ACMA YONTEMLERI DENIYORUM RED BAM YEDIM
Dostum senin dedectör rangen o kadar kısa ki yakınındaki tüm oyuncular görüyor ve 7x açık geziyorsun :D

Player dedector en yüksek menzilde açık kalsın safe bir kullanım için okçu farmı yapabilirsiniz

Dostum senin dedectör rangen o kadar kısa ki yakınındaki tüm oyuncular görüyor ve 7x açık geziyorsun :D
ya dostum ya nerden bılıyon sen hahahahahaha;););)

Önceki yorumlarını ve bana attığın özel mesajları tekrar okumanı tavsiye ederim
yok kı bende sılınmıs otekı turlu olmuyo hahahahhahahaq

Merhaba,

Sıradaki bakım 10 Aralık Sabah 11:00'da başlayacak.

Bilgi:

Detaylar:

• 09.12.2024 00:00 CET - Kaynak ve hedef sunucularda 6/7 Bonus, Posta Kutusu ve Lonca Arazi Müzayedelerini devre dışı bırakacağız.
• 10.12.2024 (Birleşme Sonrası) - Hedef sunucularda 6/7 Bonus, Posta Kutusu ve krallığı ücretsiz değiştirme etkinliğini aktif edeceğiz.
• 17.12.2024 - Hedef sunucularda Lonca Arazi Müzayedelerini aktif edeceğiz.
• 24.12.2024 - Hedef sunucularda krallığı ücretsiz değiştirme etkinliğini kapatacağız.

Olası gelişmeler yada değişiklikler olması durumunda tekrar duyuracağız. Bakımın bittiğini anlık olarak bu konu altında ve üzerinden öğrenebilirsiniz

Saygılarımızla
forum üyeleri

Son düzenleme:
Arkadaşlar hile stabil çalışıyor kimse burda forumu kötülemesin 100 level hesabım var aylardır kullanıyorum red ban bile yemedim saçma sapan özellikleri açıpta burda moderatörün başını ağrıtmayın

Arkadaşlar hile stabil çalışıyor kimse burda forumu kötülemesin 100 level hesabım var aylardır kullanıyorum red ban bile yemedim saçma sapan özellikleri açıpta burda moderatörün başını ağrıtmayın
DOGRU HILE CALISIYOR hangı ayarları kullanıyorsunuz 7x kullandınızmı yoksa otomatık toplama mesala hangısını kullanıyorsunuz

Dayı bütün ayarları kıssak da ban yiyoruz örnek bir ayar yok mu yakalanmamak için, waithackı açmazsak ne anlamı kaldı hilenin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt