Metin2 GF-TR Hilesi | Yeni Levelbot C4USPL Hack GÜNCEL 16.1.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben çalışıyormu bilmiyorum bro nasıl yapıldığını söyledim sadece bi kaç hafta önce kullanmıştım hileyi yani aklında bulunsun bu yöntem diğer hilelerde filanda kullanabilirsin
çalıştırabildim ama türkçe dil olmadığı için pek kullanamıyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Uğraşılmış , tebrikler cidden .

Beyler m2 mod fixlenmiş gibisine konular gördüm kullanmak isteyenler için buraya bunu bırakabilirim 07.01.2021 yenı guncellendi.
Gerekli uygulama : Extreme injector

HİLE :

VİRUSTOTAL :

VİDEO:

indirdiğiniz dll yi oyunu açtıktan sonra extreme injectörle oyuna inject edin / exterme injector settings kısmındanda ınjectıon method olarak standart ınjectıonu secmeniz yeterli
yapamayanlara dc den gösterebilirim Muti#6160

Eğer benden önce başkası paylaştıysa affola kaldırılabilir yada böyle konu açmadıgım için hatatar varsa söyleyebilirsiniz

1. ADIM OYUNA GİRİŞ YAPINIZ TAM OLARAK
2. ADIM EXTREME İNJECTORU AÇIP SETTİNG KISMINDA INJECTION METHODU STANDART INJECTION YAPIN
3. ADIM OYUNU BULUNUZ VE DLL Yİ OYUNA İNJECT EDİNİZ

WAİT HACK AYARLARI BEN VURUSU 200 250 / RANGE WAİT KULLANIRSAMDA 2000 DE KULLANIYORUM

Halal

Arkadaşlar lütfen ch değiştirmeyi bilen birisi açıklayabilir mi ??

arkadaşlar ben bot hesap açmak istiyorum m24pro mu yoksa m2bob mu hangisi daha iyi karar veremedim daha önce kullanan var mı aranızda ?

arkadaşlar ben bot hesap açmak istiyorum m24pro mu yoksa m2bob mu hangisi daha iyi karar veremedim daha önce kullanan var mı aranızda ?
Kullanmadım ama m2bob daha popüler kanka ne olursa olsun ikisindede pişman olmassın. M2bob daha stabil. M24 Crâck kullandım geçen hafta oda iyi

Kullanmadım ama m2bob daha popüler kanka ne olursa olsun ikisindede pişman olmassın. M2bob daha stabil. M24 Crâck kullandım geçen hafta oda iyi
YA ZATEN 1 HAFTALIK DENEMEK İÇİN ALCAM SONRASI BELİRSİZ ALMIŞKEN KULLANABİLEYİM DİYORUM. BU ARADA DETYAYLI KULLANIM FARM AYARLARINI NASIL BULABİLİRİM YOUTUBEDE PEK BULAMADIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt