Dediğimi indirdiysen aç onu metin2 client exe ye sağ tık yap (mt2 açıkken) miscelleanuos die bi seçenek olcak ona bas ve inject dll bas sonra dll yi seççeksin açılan bölümde ve hazırindirdim ama hiçbirşsey anlamadım programdan
Bozuk galba hızlı ch değiştirmebeyler hızlı ch değiştirme nasıl çalışıyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
hocam dll en son fixlendi tekrar nerden bulabilirimDediğimi indirdiysen aç onu metin2 client exe ye sağ tık yap (mt2 açıkken) miscelleanuos die bi seçenek olcak ona bas ve inject dll bas sonra dll yi seççeksin açılan bölümde ve hazır
Hocam bunu pek kullanmadım o yüzden bilmiyorumhocam dll en son fixlendi tekrar nerden bulabilirim
https://cheatglobal.com/konu/metin2-gf-pvp-free-m24pro-m2bob-levelbot.7331/ bu güncellenirse bunu kullan daha iyi takipte kalhocam dll en son fixlendi tekrar nerden bulabilirim
hocam kullanan vardı forumda görürse belki yardımcı olur, kullanımı karışıkmış galiba birazBozuk galba hızlı ch değiştirme
dediğin gbi yaptım ama hile açılmadı erişim engellendi diyorDediğimi indirdiysen aç onu metin2 client exe ye sağ tık yap (mt2 açıkken) miscelleanuos die bi seçenek olcak ona bas ve inject dll bas sonra dll yi seççeksin açılan bölümde ve hazır
Ben çalışıyormu bilmiyorum bro nasıl yapıldığını söyledim sadece bi kaç hafta önce kullanmıştım hileyi yani aklında bulunsun bu yöntem diğer hilelerde filanda kullanabilirsindediğin gbi yaptım ama hile açılmadı erişim engellendi diyor