Metin2 FarmBot

uriel de zaten targeta saldırmakta her hangi bir koruma yokki asıl olay bypass zaten :/
Madem gettargetla vurdurtmakta bir şey yok, insanlar neden mob pointer bulmayı öğrenmek istiyor hala? Bu kadar kolaysa dibindeki metinlere vurdurtup video atsana :D

Madem gettargetla vurdurtmakta bir şey yok, insanlar neden mob pointer bulmayı öğrenmek istiyor hala? Bu kadar kolaysa dibindeki metinlere vurdurtup video atsana :D
Uriel de farmbot satışı yapıyorum ama yinede sen bilirsin xd (Pixel değil)

Uriel de farmbot satışı yapıyorum ama yinede sen bilirsin xd (Pixel değil)

di0m6c3c55r91.jpg

Bypass yapmana gerek yok asm kullanırsan kick yemezsin adresslerde kontrol olduğu için write işlemi yaptıktan belli bir süre sonra kick yiyorsun

Asm tarafında da sanallaştırmayı okuyabilmen lzm. Tabi Loadlibrary de bypasslamak lzm. Bu ikisini yapınca bir şey kalmıyor zaten.

:/ bu arada sadece dibinde ki metine vurdutmuyorum no ks de attırıyorum :(
Metin hasar yiyince value düşen fonksiyonu bulmak 10 saniyemi falan alıyor, no ks yi özellik mi sayıyorsun sen xD

Metin hasar yiyince value düşen fonksiyonu bulmak 10 saniyemi falan alıyor, no ks yi özellik mi sayıyorsun sen xD
Düşünce yapın çok ilginç. Kendin diyorsun ki "madem yapabiliyorsun en yakınındakine git". Bende sana diyorum ki zaten yaptığım bir şey bu no ks de atıyor diye dalga geçiyorum. + olarak entity nin aldığı damageyi eğer ki client taraflı memoryden izliyorsan o no ks dediğin sistem olsa olsa arada bir no ks atıyorum olur. Onun yerine entity distance sine yazacağın küçük bir range sistemi noks yi tamamen çözer.

Düşünce yapın çok ilginç. Kendin diyorsun ki "madem yapabiliyorsun en yakınındakine git". Bende sana diyorum ki zaten yaptığım bir şey bu no ks de atıyor diye dalga geçiyorum. + olarak entity nin aldığı damageyi eğer ki client taraflı memoryden izliyorsan o no ks dediğin sistem olsa olsa arada bir no ks atıyorum olur. Onun yerine entity distance sine yazacağın küçük bir range sistemi noks yi tamamen çözer.
Arada bir no ks demeyelim de eğer metine önceden biri vurmuşsa gideceği metinler arasından çıkartıyor onu. Ayrıca metin2 yi 2 yıldır oynuyorum hile konusuna da son 1-2 aydır kafa yoruyorum. Gelip de konu altına gettargetı herkes yapar, şunu herkes yapar diye yazmanın eziklemenin anlamı yok. Ben zaten bilmediğim bir konu hakkında yardım arıyorum, gelip en iyi bileniyim diye bir şey demiyorum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt