Open Source Metalix Client Source Hatasız Sürüm

dostum jar loada client i girmişsin ve renderlememiş o yaptığn olay client classını oyuna injectliyor maini injectlemen gerek ve onunda jar loadı farklı yaptığn şey şuan hile deil ve fontlarla alakası yok
MAINI INJECTLIYOR CANIM CLINET CLASSINI DEGIL

Fontlarla alakalı deil dostum düzgün declenmediği için source çalışması zor bu arkadaşda rastgele silerek yapmıs olmalı sourceyi

Yanlıs hatırlamıyorsam targethud a bakarsan adamın üstünde targethudu renderladıgı yerler olmamalı src de en basit örneklerinden biri (yanlış hatırlamıyorsam)
RASTGELE SİLEREK ? CLİENTE AİT OLAN HİÇBİŞEYİ SİLMEDİM

DAHA CRAFTRISE A INJECT ATINCA NEDEN COKTUGUNU BILMIYORSUNUZ GELIP BANA KONUSUYORSUN

MAINI INJECTLIYOR CANIM CLINET CLASSINI DEGIL

RASTGELE SİLEREK ? CLİENTE AİT OLAN HİÇBİŞEYİ SİLMEDİM

DAHA CRAFTRISE A INJECT ATINCA NEDEN COKTUGUNU BILMIYORSUNUZ GELIP BANA KONUSUYORSUN
dostum srcyi paylaşan benim ben sonradan düzeltirm amacıyla biyeri silmiştm ondançalışmyıo şuan düzlettm orayı sen nası yaptn

kanka düzeltirim amacıyla sildigin yerle alakası yok ama o yer gui kısmı olabilirmi kod çalışıyor ama gui gelmiyor.

kanka düzeltirim amacıyla sildigin yerle alakası yok ama o yer gui kısmı olabilirmi kod çalışıyor ama gui gelmiyor.

tm render atmıyo işte kanka ben ne diom sabahtan belli
canım tamam işte orası senin sildigin yerle alakalı ise söyle fixleyeyim

gui için bi inv açıp bakarmısın ?
sorunda o işte direk mcnin renderini bozuyor render i bozuk oldugundan

eğer yapmak istesem 0 dan o adamın attığı srcyide düzeltirim ama üşeniyorum eğer hata yaptığın yeri söylersen fixleyem

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt