Open Source Metalix Client Source Hatasız Sürüm

KARDESIM SAGOL BASIT BI JARLOADLA GIRDIM TEK HATA RENDER RENDERI FIXLEYIP BELKI ATARIM BELKIDE TAKILIRIM

sorunu çözdüm fontları atarsanız %90 çalışacaktır (b fln basınca speed açılıyor ama gui yok)

Son düzenleme:
Geçen Paylaşılan Metalix Client Sourcenin Hatasız Versiyonu Skiderlere Kolay Gelsin.

Open Source Link;

VT Link;

Nasıl Kurarım ?
rarın içindeki met4lix ve metalix-liblaries dosyalarını masaüstüne atın ve met4lix klasörünü intellij ideayla açın sonra liblariesleri ekleyin ve buildleyin bukadar kolay gelsin skiderler .

Hile Videosu;

skidderlerin eline düşürdün bizi ya .d

atamam hocam. eğer fontları atarsanız buildleyip paylaşırım obf atıp
Fontlarla alakalı deil dostum düzgün declenmediği için source çalışması zor bu arkadaşda rastgele silerek yapmıs olmalı sourceyi

Fontlarla alakalı deil dostum düzgün declenmediği için source çalışması zor bu arkadaşda rastgele silerek yapmıs olmalı sourceyi
Yanlıs hatırlamıyorsam targethud a bakarsan adamın üstünde targethudu renderladıgı yerler olmamalı src de en basit örneklerinden biri (yanlış hatırlamıyorsam)

KARDESIM SAGOL BASIT BI JARLOADLA GIRDIM TEK HATA RENDER RENDERI FIXLEYIP BELKI ATARIM BELKIDE TAKILIRIM

sorunu çözdüm fontları atarsanız %90 çalışacaktır (b fln basınca speed açılıyor ama gui yok)
dostum jar loada client i girmişsin ve renderlememiş o yaptığn olay client classını oyuna injectliyor maini injectlemen gerek ve onunda jar loadı farklı yaptığn şey şuan hile deil ve fontlarla alakası yok

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt