Metalix Client Crâck me (Craftrise Hack)

sanmıyorum

Dw;
(bu C: kısmına atılan shader font falanlar filanlar)

Vt;
//////////// Metalix Loader.rar'ın içindeki start.bat

Başka birşey yok.
@makrit

makrit: ya abi Crâck yemez kimsey yenemez

PoppedByNN:fıy fıty bak bakalım​

gordugum kadariyla piyasasi gpt ve birbirini copyleyen bir oyun, konu altindaki donen kavgaya karisanlar ayri seviyesiz, bu oyuna hile cikaranlar ayri seviyesiz.

sizde bi sorunmu var yoksa toplu craftrisecıların hepsimi böyle rise skid clientiniz var bide boolean auth kullanıyorsunuz bundan utanıcak olan niye ben oluyormuşum client skidleyip salak saçma auth ile satış yapıp piyasada cracklenmeyiz en iyisi biziz diye geziniyorsunuz?
craftriseci değilim öncelikle bunu bil senin şuanda kırmaya calistiğin client ise zaten boklu bir autha sahip kimse bunun aksini idda etmiyor zaten ben her zaman bu sektöründe en iyilerinden olucam merak etme herkesin kullandığı jar loadı bile biz yaptık sizi biz var ettik bizim sayemizde name kasıyor herkes seni yarım akıllı. javacı bile değilim ben valorant ve carding sektörü ile uğraşıyorum ben. sizin beyninizin yetmeyeceği sektörler bunlar asla bulunamayacağınız asla denk olamayacağınız ortamlarda bulunuyorum utanmalısın bence kendinden o kırdığın jarda ise trial zkm basılı diye biliyorum 5-6 ay onceki jar salak enviesin yaptığı client o zamanlar yeniydi seni kuş beyinli hadi şimdi kaybol kendi kumunda oyna

sanmıyorum

@makrit

makrit: ya abi Crâck yemez kimsey yenemez

PoppedByNN:fıy fıty bak bakalım​

yemez zaten şuanki hali bildiğim kadarıyla ayrıca mc hilesi kırmak nedir abi ya vizyonsuz musunuz siz köylü müsünüz hiçmi utanmanız yok😀 kernel anticheat ile baş edemeyince mcye sardınız heralde dediniz enailerin hileleriin falan kırarım name kasarım anlarsın ya :)

evet tanımıyorum crafrise da oynamıyorum
Sizin bu icraat dediğiniz şey bi hazır client bulup rename atıp githubdan boktan bir auth geçirip clienti satmaksa böyle bir icraatim olmasın daha iyi kendimi rezil etmem en azından millete
skid clientinizle sorunum yok asıl sorun millete satıp kendinize güvenmeniz
öncelikle modüller ve base 0 dan yazıldı zaten tamamen deobf edebilcek beynin varsa kendin de görürsün zaten ve bizler de craftrise oynamıyoruz o jar load da bana ve funaya ait isteyen herkes benim diyip geçinebilir ama gerçekler acıdır elimizde daha 4-5 tane jar load methodu var her client patlar ama metalix patlamaz anca sizin gibiler böyle Crâck falan atar bizi yıkmayı dener sonra rat atıyorsunuz diye iftirada bulunur 😀 minik maymunlar sizi custom auth ile uğraşmadık bile hatta ben projeye elimi dahi sürmedim envies kendi çapında takılıyor sizin gibiler de böyle götlerini arşa kaldırıp bir bok sanıyor kendini

çok icraat görmek istiyorsan zamanında groax ile birkaç projemiz olmuştu
IMG_3219.png

bu cpp ile yapılmıştı aynısının java hali var external bir projeydi saldık bitti gitti ama şuanda internal bir proje üzerinde çalışıyorum sana boklu java dilinde başarılar mc hilesi yapmaya devam sen kocum sen 🙂 bide yabancı reverser abilerine kırdır hilemizi olurmu

craftriseci değilim öncelikle bunu bil senin şuanda kırmaya calistiğin client ise zaten boklu bir autha sahip kimse bunun aksini idda etmiyor zaten ben her zaman bu sektöründe en iyilerinden olucam merak etme herkesin kullandığı jar loadı bile biz yaptık sizi biz var ettik bizim sayemizde name kasıyor herkes seni yarım akıllı. javacı bile değilim ben valorant ve carding sektörü ile uğraşıyorum ben. sizin beyninizin yetmeyeceği sektörler bunlar asla bulunamayacağınız asla denk olamayacağınız ortamlarda bulunuyorum utanmalısın bence kendinden o kırdığın jarda ise trial zkm basılı diye biliyorum 5-6 ay onceki jar salak enviesin yaptığı client o zamanlar yeniydi seni kuş beyinli hadi şimdi kaybol kendi kumunda oyna

yemez zaten şuanki hali bildiğim kadarıyla ayrıca mc hilesi kırmak nedir abi ya vizyonsuz musunuz siz köylü müsünüz hiçmi utanmanız yok😀 kernel anticheat ile baş edemeyince mcye sardınız heralde dediniz enailerin hileleriin falan kırarım name kasarım anlarsın ya :)
“Valorant ve carding sektorü ile uğraşıyorum beynin yetmez” 🤓☝️
Java cı değil ama jar load yapmış
Jarınızda zkm 21 Crâck var hadi o kadar carding illegal car curt yaptın alamadınmı 200 dolara bi lisans
öncelikle modüller ve base 0 dan yazıldı zaten tamamen deobf edebilcek beynin varsa kendin de görürsün zaten ve bizler de craftrise oynamıyoruz o jar load da bana ve funaya ait isteyen herkes benim diyip geçinebilir ama gerçekler acıdır elimizde daha 4-5 tane jar load methodu var her client patlar ama metalix patlamaz anca sizin gibiler böyle Crâck falan atar bizi yıkmayı dener sonra rat atıyorsunuz diye iftirada bulunur 😀 minik maymunlar sizi custom auth ile uğraşmadık bile hatta ben projeye elimi dahi sürmedim envies kendi çapında takılıyor sizin gibiler de böyle götlerini arşa kaldırıp bir bok sanıyor kendini

çok icraat görmek istiyorsan zamanında groax ile birkaç projemiz olmuştu
IMG_3219.png

bu cpp ile yapılmıştı aynısının java hali var external bir projeydi saldık bitti gitti ama şuanda internal bir proje üzerinde çalışıyorum sana boklu java dilinde başarılar mc hilesi yapmaya devam sen kocum sen 🙂 bide yabancı reverser abilerine kırdır hilemizi olurmu
module ve base sıfrdan yazıldı diyorsun kodun içinde rise ın utilleri rise ın assetleri rise ın kodları var dangalak herif bilmediğin şeylerle niye konuşuyorsun

Groax ın java valorant hilesi en son baktığımda native bi şekilde saklıydı buda javayı aşıyor ve zaten bende aynı şekilde koruyorum, senin o projeye koruma olarak yardım etmediğine eminim
Keşke bide mesajları düzgün okuyup yazsan üstte javacı değilmişşin 2dk da öğrendin herhalde

ChatGPT Type shit
image.png

https://imgur.com/a/gho0yYj

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hiç kimseyi tanımıyorsun ne boş konuşuyon kardeş icraat göster insanlar hakkında yorum yapacağına

he bu arada rise dedinde hayır mı dedik geçir sende kullan ha geçiremiyorsan yada geçirmiyorsan geçiren adama laf etmeyeceksin
ratcı ve kendi değerlerine sövenler, craftrise hile sahiplerinin ezikliği her yerde belli oluyor maalesef.

fotografları cevır
ratcı bi ****yum satırı dogru mu acaba😀.

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt