Metalix Client Crâck me (Craftrise Hack)

hilenin 6 ay onceki halini kırmaya calismak nasil bir duygu hocam eminim çok utanmışsınızdır ben elimi dahi sürmezdim PATLIYORUM EPDÖSĞDÖSPDLSLF
yatmadan once ayna karşısına geç ve deki ben neden böyle eziklik yaptım ne kadar ucubeyim ben de tamam mı 6 ay onceki jarı da al biryerine sok anladın sen :)
sizde bi sorunmu var yoksa toplu craftrisecıların hepsimi böyle rise skid clientiniz var bide boolean auth kullanıyorsunuz bundan utanıcak olan niye ben oluyormuşum client skidleyip salak saçma auth ile satış yapıp piyasada cracklenmeyiz en iyisi biziz diye geziniyorsunuz?

Sen Taniyormusun?
evet kendisini gram sevmem

sizde bi sorunmu var yoksa toplu craftrisecıların hepsimi böyle rise skid clientiniz var bide boolean auth kullanıyorsunuz bundan utanıcak olan niye ben oluyormuşum client skidleyip salak saçma auth ile satış yapıp piyasada cracklenmeyiz en iyisi biziz diye geziniyorsunuz?
bu adam haklı rise değimde küfür yiorum ucube diyolar

evet kendisini gram sevmem

bu adam haklı rise değimde küfür yiorum ucube diyolar
hiç kimseyi tanımıyorsun ne boş konuşuyon kardeş icraat göster insanlar hakkında yorum yapacağına

he bu arada rise dedinde hayır mı dedik geçir sende kullan ha geçiremiyorsan yada geçirmiyorsan geçiren adama laf etmeyeceksin

hiç kimseyi tanımıyorsun ne boş konuşuyon kardeş icraat göster insanlar hakkında yorum yapacağına

he bu arada rise dedinde hayır mı dedik geçir sende kullan ha geçiremiyorsan yada geçirmiyorsan geçiren adama laf etmeyeceksin
benim direk envies le sıkıntım zaten san noldunu cozemedim

biri bunu bana diyecek clienti kapar sanal qlarım ağır oldu bu 🤯

evet tanımıyorum crafrise da oynamıyorum
Sizin bu icraat dediğiniz şey bi hazır client bulup rename atıp githubdan boktan bir auth geçirip clienti satmaksa böyle bir icraatim olmasın daha iyi kendimi rezil etmem en azından millete
skid clientinizle sorunum yok asıl sorun millete satıp kendinize güvenmeniz

evet tanımıyorum crafrise da oynamıyorum
Sizin bu icraat dediğiniz şey bi hazır client bulup rename atıp githubdan boktan bir auth geçirip clienti satmaksa böyle bir icraatim olmasın daha iyi kendimi rezil etmem en azından millete
skid clientinizle sorunum yok asıl sorun millete satıp kendinize güvenmeniz
hocam çok atarlısınız.
hileyi crackleyip konu açın dahada rezil olsunlar XD

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt