Dostum cg forumunda herhangi bir imza kısıtlaması yok kaldırmıyorum ayrıca kuş sizden yakışıklı die kıskanmayın lütfen
Düzenleme: İmzayı değiştirdim harbi ekranın * koyuyomuş
Son düzenleme:
Dostum cg forumunda herhangi bir imza kısıtlaması yok kaldırmıyorum ayrıca kuş sizden yakışıklı die kıskanmayın lütfen
izlemeden kurgu demeyin ben izledim kurguKudurmaya Devam Evladım Dmden Habıre Sunu Crackla Bunu Crackla Diye Aglamaya Devam Şimdide Bu Maymunun ss bana atıyorsun sg daha tibet konusunda gtumu acıcam dıyen bı avelsin git namusunu temizle
Cümlkenin yarısında büyük harfle başlayıp diyerlerinide küçük harfle yazmakda ayyyyyyyyyyyrı bişeymişKudurmaya Devam Evladım Dmden Habıre Sunu Crackla Bunu Crackla Diye Aglamaya Devam Şimdide Bu Maymunun ss bana atıyorsun sg daha tibet konusunda gtumu acıcam dıyen bı avelsin git namusunu temizle
medusanin loaderi boyle degildi sanirim, pub src bulup editlemissinix sanki-
versiyonun latest sanırım bilmiyorum yani elime geleni unpackledim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Elimde ana hile loaderları da bulunmakta, göz atmak isteyen (forumda bilinen) kişilere DM aracılığıyla gönderebilirim, yazmanız yeterli. [C++]
adam sırrımızı buldu amk nasıl anladın dostum bunumedusanin loaderi boyle degildi sanirim, pub src bulup editlemissinix sanki
ĞWQEKĞKAGĞOADF patladım *sunları bi bırakın iyice yalamaya döndüler önüne gelen vuruyor