Phywrk
Prime Üye
- İletişim
hakedenin kafasına sıkacan reishee okey ne alaka bi anda bu diklik dicektim
hakedenin kafasına sıkacan reishee okey ne alaka bi anda bu diklik dicektim
olum bune mk idaya atsana bir ne oluyor
Zaten başkasına unpack ettirmiş bilgisiz biri kendisi (ben kendime bilgili demiyorum bilgili değilim zaten şimdi ağlamasın sen sanki çok bilgilisin diye)Senin sadece başkasından dosyayı unpackletip aldığını düşünüyorum tek yaptığın de4dot e filan atmak sanırım. Ayrıca DynamicMethods dediğin şey kırılması en kolay olan şeydir kardeşim.
abıolum bune mk idaya atsana bir ne oluyor
kim mesela kime unpack ettirmiş olabilirim madem bu kadar eminsin örnek ver dostumZaten başkasına unpack ettirmiş bilgisiz biri kendisi (ben kendime bilgili demiyorum bilgili değilim zaten şimdi ağlamasın sen sanki çok bilgilisin diye)
Allah olmadığımdan kime unpack ettirdiğini bilemem fakat senin yapacağını düşünmüyorumabı
bu c++ loaderi degil c# bu c++ daha sey olmadi
kim mesela kime unpack ettirmiş olabilirim madem bu kadar eminsin örnek ver dostum
@0x58B kendi ürününü mü unpackleyecek
@sulmunedra medusaware ile mi uğraşacak
TibetUlubey ve cwubs zaten daha yeni kırdılar söylüyorlar da bu çöp için uğraşmayız diye
kim olum kim
tamam kral düşünmemeye devam edebilirsin <3Allah olmadığımdan kime unpack ettirdiğini bilemem fakat senin yapacağını düşünmüyorum
la olm o senin yan hesabınmıydı aqBEYLER KAWGAYI BIRAKIN BENIM @xvc1657 ÇARININ BANI KALKMIYO