MedusaWare
Efsane Üye
Seninle herhangi bir tartışmaya girmeyeceğimhe tabi tabi detected hilenin durumu kimi kandıron??
blastın sattığı hile .d
Seninle herhangi bir tartışmaya girmeyeceğimhe tabi tabi detected hilenin durumu kimi kandıron??
blastın sattığı hile .d
allaha söven veletler şimdi terbiyelimi oldu fdmnsfbsdbfsdadasdfdaSeninle herhangi bir tartışmaya girmeyeceğim
dediğim gibi seninle herhangi bir tartışmaya girmeyeceğiz kışkırtmaya çalışman sadece konumu yukarı taşırallaha söven veletler şimdi terbiyelimi oldu fdmnsfbsdbfsdadasdfda
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
kalite demedim ben, fiyattan bahsediyorum.Kalite parayla satın alınmıyor hocam
Tamam işte dostum kalteliki fiaytı böyle koydukkalite demedim ben, fiyattan bahsediyorum.
tamam pahalı olduğunu kabul ediyosunuz yani?Tamam işte dostum kalteliki fiaytı böyle koyduk
Pahalı demiyorum bizim emeğimizin karşılığu bu bence diğer hilelere göre çok daha ucuz ama ben daha ucuzunu kullanıcam diyorsan softhub resellerlerine göz atabilirsin tabi sana kalmıştamam pahalı olduğunu kabul ediyosunuz yani?
copy paste emek .dPahalı demiyorum bizim emeğimizin karşılığu bu bence diğer hilelere göre çok daha ucuz ama ben daha ucuzunu kullanıcam diyorsan softhub resellerlerine göz atabilirsin tabi sana kalmış
banladığımız ve artık yanımızda barındırmadığımız için burda ağlamaya devam etmemeni umuyorum lütfen daha etkili kanıtlarla gelirsen sevinirim baltalamaya devam edersen raporlayacağımcopy paste emek .d
canım benim bak şimdi öncelikle sen benim hileme para vermedin çöp valo hesapları karşılığında sana sınırsız verdim ve o zaman da ud di şuanda da ud vac cheats den çalmışsınız diyenlere şunu söylemek isterim gidin kendilerine sorun bizden satın aldılar sourceleri sonra kaptırdılar sourceyi ona buna rezil oldular bu bizim suçumuz degilm menüye de laf atanlar olmuş çok uğraşmadık zaten menü ile ne bekliyorsunuz report yemediğiniz sürece yani belli etmediğiniz sürece ban yok tamamen ud fiyat konusu ise indirim yapabiliriz yani ticket açmanız yeterli sunucumuzdaçöp hile beyler kullandım ban atmaya başladı 1hafta ence full detected oldu enailere paranızı kaptırmayın