Sadece menümüz alıntılandı base dahil herşey baştan yapıldıtama he ud oluyor da githubdan skidlenmiş gibi duruyor
neyle alcaz peki
Teşekkürler.İyi satışlar
"alıntılandı" nerden alıntılandığını yazmamışsınızSadece menümüz alıntılandı base dahil herşey baştan yapıldı
Teşekkürler.
UI için yeterli vakit ve zamanı bulamadık yakında daha iyisi ile değişeceğimizin teminatını verebilirim ayrıca site konusunda zaten hali hazırda satılan bir template'i kullanan sitelerle ilişkilndirmek sanki oraya aitmiş gibi davranmak doğru olmaz mevcut temayı codecanyon üzerinde bulabilirsiniz."alıntılandı" nerden alıntılandığını yazmamışsınız
yoksa websitesi de mi "alıntılandı"
eleştiriniz için teşekkür ederim ama diğer satıcılar ile aramızı iyi tutmak isstediğimizde örnek vermeden dile getirirseniz güzel olurzamanla gelişebilir belki biraz fiyatlar düşürülse iyi olur, tasarımın da websnakesten daha kötü olduğunu düşünmüyorum geliştirilebilir
demek istediğim şey o hile daha önceden var olduğu için skid izlenimi veriyor. tam hazırlıklı olmadan bitirmeyin. uiyide, hileyide, websitesinide bitirin öyle yayınlayın. daha iyi sonuçlar alırsınız. benim amacım kimseyi kötülemek değil .UI için yeterli vakit ve zamanı bulamadık yakında daha iyisi ile değişeceğimizin teminatını verebilirim ayrıca site konusunda zaten hali hazırda satılan bir template'i kullanan sitelerle ilişkilndirmek sanki oraya aitmiş gibi davranmak doğru olmaz mevcut temayı codecanyon üzerinde bulabilirsiniz.
anlıyorum hocam yakın zamanda yenileyeceğiz menüyü ancak siteden memnun gibiyiz.demek istediğim şey o hile daha önceden var olduğu için skid izlenimi veriyor. tam hazırlıklı olmadan bitirmeyin. uiyide, hileyide, websitesinide bitirin öyle yayınlayın. daha iyi sonuçlar alırsınız. benim amacım kimseyi kötülemek değil .
dediğim gibi en azından bi yerlere codecanyon dan alıntıdır yazında millet kudurmasın sc4m skid diyeanlıyorum hocam yakın zamanda yenileyeceğiz menüyü ancak siteden memnun gibiyiz.
dediğim gibi en azından bi yerlere codecanyon dan alıntıdır yazında millet kudurmasın sc4m skid diye