abim son noktayı koydu be (konuyla alakası bile yok)Bedava peynir fare kapanında olur
abim son noktayı koydu be (konuyla alakası bile yok)Bedava peynir fare kapanında olur
350tlye hile olabilir mi kanka hadi eyw yazdığımın konuyla alakası yok ama bu kadar da ucube olunmazabim son noktayı koydu be (konuyla alakası bile yok)
tamam kanka olamaz350tlye hile olabilir mi kanka hadi eyw yazdığımın konuyla alakası yok ama bu kadar da ucube olunmaz
Karakola gittiği zaman TC No bile çıkar.Yanlış hatırlamıyorsam Papara kayıt için TC No istiyor.Paparadan bulamazsın gibi
Ne diyorsun kardeşim?? gir masca discorduna kim yetkilikanka scamı masca.gg değilde discordda dümenden sana yazan bi eleman atmış gibi sanki
forumda daha ucuzları var git yorumunu başka bir konuda kas aslan parçası350tlye hile olabilir mi kanka hadi eyw yazdığımın konuyla alakası yok ama bu kadar da ucube olunmaz
adamların domaini bile beleş ne beklion böyle gidin onaylı satıcılardan weya güvenilirlerden alınArkadaşlar rage bir hile arıyordum valorant için bir kaç gün önce masca free hile paylaşmıştı öyle bir reklam çekmişti bende gidip pro versiyonunu almak için ticket filan açtım işte bu var hilede şu var her şeyi söyledi sonra attım 300tl 1 haftalık hile lisansı için fakat sunucudan banladı ben 300 liranın lafını yapmam ama o paranın bedelini sizden çıkartırım bu konuyuda okuyorsundur şuan 300 liranın peşine düşmüş köpekler
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Akşam bende yedim sc4m uzak durun kesinlikleArkadaşlar rage bir hile arıyordum valorant için bir kaç gün önce masca free hile paylaşmıştı öyle bir reklam çekmişti bende gidip pro versiyonunu almak için ticket filan açtım işte bu var hilede şu var her şeyi söyledi sonra attım 300tl 1 haftalık hile lisansı için fakat sunucudan banladı ben 300 liranın lafını yapmam ama o paranın bedelini sizden çıkartırım bu konuyuda okuyorsundur şuan 300 liranın peşine düşmüş köpekler
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir