Evet konuda gözüktüğü gibi sansürlüpapara isimi gizlimi?
Evet konuda gözüktüğü gibi sansürlüpapara isimi gizlimi?
Gerekli yerlere sikayetinde bulun "papara no" ile bulabilirler diye düsünüyorum tr nasil bilemem ama anca oyle cozersinSagolun düşündüğünüz için ama keşke olsa isim soyisimi size gerek kalmadan direk kendim yapardım maalesef ki sadece papara ile ininalı var.
Bilmiyorum ben orasını forumda pek aktif olamıyorum free hile çıkartmışlardı öyle güvenip satın almıştım zaten 2 yetkili var ikiside tek kişi biri aktif oluyor diğeri çevrımdışı bunuda sonradan farkettimBro o adamların zaten sc4m olduğunu her konuda görüyordum bi çocuk mascanın dcsini sormuştu biriside /gg masca demisti soran çocuk ise sc4mmer topluluğunun dcsini sormuyorum demişti.
free hileyi onlar çıkarmadı.Bilmiyorum ben orasını forumda pek aktif olamıyorum free hile çıkartmışlardı öyle güvenip satın almıştım zaten 2 yetkili var ikiside tek kişi biri aktif oluyor diğeri çevrımdışı bunuda sonradan farkettim
iban limiti dolu ne demekLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bi bulayım var ya seni cocuk tek tek tüm sülalene ihbar basmassam şerefsizim
valla bilip bilmiyorsan söyleyim masca'nın gerçek sahipleri uc'de takılıyorlar. discord url'leri bu salaklar tarafından çalındı.Arkadaşlar rage bir hile arıyordum valorant için bir kaç gün önce masca free hile paylaşmıştı öyle bir reklam çekmişti bende gidip pro versiyonunu almak için ticket filan açtım işte bu var hilede şu var her şeyi söyledi sonra attım 300tl 1 haftalık hile lisansı için fakat sunucudan banladı ben 300 liranın lafını yapmam ama o paranın bedelini sizden çıkartırım bu konuyuda okuyorsundur şuan 300 liranın peşine düşmüş köpekler
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam Birşey Dicem Bu İban Olarak Geçmez Bundan Sorxu Atamazsınız Büyük İhtimalle Kredi Kardı Seti Kiralamışlar Ve Parayı Kendilerine Temiz Aktarmaları İçin Çokta Kolay Bir Method Uygulamışlar