Çözüldü MASGA.GG sc4m ATTI UZAK DURUN!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

koltuk

Diamond Üye
Arkadaşlar rage bir hile arıyordum valorant için bir kaç gün önce masca free hile paylaşmıştı öyle bir reklam çekmişti bende gidip pro versiyonunu almak için ticket filan açtım işte bu var hilede şu var her şeyi söyledi sonra attım 300tl 1 haftalık hile lisansı için fakat sunucudan banladı :D ben 300 liranın lafını yapmam ama o paranın bedelini sizden çıkartırım bu konuyuda okuyorsundur şuan 300 liranın peşine düşmüş köpekler :D

Kanka Papara Kullanan Adamdan Ne Bekliyonki Ya paparayla alakalıda değilde yani banka hesabı olmayan insan nasıl hile satabilirki ?

Kanka Papara Kullanan Adamdan Ne Bekliyonki Ya paparayla alakalıda değilde yani banka hesabı olmayan insan nasıl hile satabilirki ?
ibanıda vardı dedi illa papara olsun ibanımdan paparama atıp oyle attım kendisine fakat sülalesini bulacağım bulmassam şerefsizim

bir arkadaşımada iban istettirdim iban limiti dolu diyor :D bi bulayım var ya seni cocuk tek tek tüm sülalene ihbar basmassam şerefsizim

Son düzenleme:
Arkadaşlar rage bir hile arıyordum valorant için bir kaç gün önce masca free hile paylaşmıştı öyle bir reklam çekmişti bende gidip pro versiyonunu almak için ticket filan açtım işte bu var hilede şu var her şeyi söyledi sonra attım 300tl 1 haftalık hile lisansı için fakat sunucudan banladı :D ben 300 liranın lafını yapmam ama o paranın bedelini sizden çıkartırım bu konuyuda okuyorsundur şuan 300 liranın peşine düşmüş köpekler :D

300 tl ye 1 haftalik hileye neden inandın?
ve buraya dolandırıldığın zaman konu açcağına keşke masca güvenilir mi diye konu açsaydın
geçmiş olsun.

Hocam özelden isim soy isim yaz tüm bilgilerini aktarayım sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt