task modules 750 dolar ediyormuydu kıral ben 100 e filan satıyordumDAWHUDAHW EVET TASK MODULES EKLE 750 DOLAR OLUYOR
hahadhawhdahwh
task modules 750 dolar ediyormuydu kıral ben 100 e filan satıyordumDAWHUDAHW EVET TASK MODULES EKLE 750 DOLAR OLUYOR
hahadhawhdahwh
Sen yanlış kişilerle iletişime geçmişsin haberin olsun bu konularda direkt mark'a yazsaydın bu şekilde düşünmezdin. Onlar biletlerle ilgileniyorlar.Alıcı olarak geldim ve yetkilinin sadece söylediği şey banlatmadığı ve ürünü kullanan radiant olduğuydu bla bla bu kolpaları sana alt konuda sıkacak çok kardeş var git onların sunucusuna en azından urunlerının fıyatını ürünlerine göre yapıyorlar bu birincisi. İkincisi iste sıfır customerlı bu piyasada nam salmış veya tanınmış bir kişi bile yok sağ tarafta ben hayatımda ilk kez görüyorum satıcıyıda yetkiliyide bu ikincisi. Üçüncüsü senide gördüm seste bu adamı baban gibi savunuyorsunuz en ufak eleştiride sanki ürünün kullanıcısıymış gibisiniz kardeşim ben o bahsettıgınız satan matanı tanımıyorum ben Ulaş denilen kardeşede kendimi izah etmiştim o böbürlenmeleri bu piyasaya satıcı olarak girdiklerinin kanıtı ikincisi ise o kullandıkları voicemeeter da yaşlarının kanıtıdır daha fazla uzatmaya gerek yok kımsenın avukatı değilsin burada kimse için bozulmana gerek yok değmez![]()
audhaıwudhw tabi cano free pasterları patlatmak benim isim DUAWHDUHAWDHSağlam sokmuşsun cano kudurdular A:SD A S
mark da birsey bilmiyor benim emum cokiyi diyor onlySen yanlış kişilerle iletişime geçmişsin haberin olsun bu konularda direkt mark'a yazsaydın bu şekilde düşünmezdin. Onlar biletlerle ilgileniyorlar.
yok ama o PRIVATE CORE MARK EMULATOR 750 DOLAR ONLAR 15BİNTL VERİYOR MAKİNAYA SENBİLMİYON SUSLANN!!!!task modules 750 dolar ediyormuydu kıral ben 100 e filan satıyordum

10 tlye bırakırımtask modules 750 dolar ediyormuydu kıral ben 100 e filan satıyordum
10 tlye bırakırım
free paylaştım zaten taskı + olarak 100 tl veriyorum alanaBEN 5 TL YE VERİYOMSENKİMOLUYONDA 10 TL LAAN !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Baya anlatıyor sunucuya giren herkese. Yaptığın yüzsüzlük bu arada bana karşı. Mark'ı bilmem ne yaşadığınızı bilmeden tam olarak konuşamam ama onun da sana yaptığı bir şey yoktu anladığım kadarıyla bu yaptığın aynı şekilde ona karşı da yüzsüzlük. Boş insanların ağzına laf veriyorsun sadece.mark da birsey bilmiyor benim emum cokiyi diyor only
sen bittin evini bulucam src ni diskten flash bellege kopyalıcam sen yatarken bide ayak bas parmagına dil atıcamfree paylaştım zaten taskı + olarak 100 tl veriyorum alana
attığım fotolara bak körmüsün canoBaya anlatıyor sunucuya giren herkese. Yaptığın yüzsüzlük bu arada bana karşı. Mark'ı bilmem ne yaşadığınızı bilmeden tam olarak konuşamam ama onun da sana yaptığı bir şey yoktu anladığım kadarıyla bu yaptığın aynı şekilde ona karşı da yüzsüzlük. Boş insanların ağzına laf veriyorsun sadece.
korkuyom bu gercekmisen bittin evini bulucam src ni diskten flash bellege kopyalıcam sen yatarken bide ayak bas parmagına dil atıcam
attığım fotolara bak körmüsün cano