MARK PRİVATE CORE 750 DOLARLIK FREE EMU METHOD

kanka 2 yildir emu yapmaya calisiyorum cursor ile bi yapamadim bu calisiyor mu cidden
DUAWHDUIAHU AL PASTELE BUNU İSTE TASK MODULES EKLE DHAWDUAHWUDHWAW

Geldi diğer kar marjı sözleşmesi imzalayan genç oglum satıcı değilsen böyle savunamazsın sızın babanızın aylık maaşını yeri geldi hilelere verdim senin ve o Reddington ppli ahraz kadar bu lavugu savunan biri daha görmedim bu kadar para ıcın onurunuzu satıyorsanız bedenınızı pazarlayın bari cebinize 3 5 para girer budalalar sizi .D
PRIVATE 750 DOLAR

sana edit yaptım al

awhduhaw GÖREMEDİM

DUAWHDUIAHU AL PASTELE BUNU İSTE TASK MODULES EKLE DHAWDUAHWUDHWAW

PRIVATE 750 DOLAR
0 customerlar hıc bır referansları yok admınler onayladı dıyorlar admınler ıcınde vırus olmayan her şeyin onayını yapıyorlar ki zaten :D admin sourcune bakıp bu senden başkasında yok mu diye bakıyor amq

Ben emu arayasındaydım seslerıne gırdım bı boburlenıyorlar kardeşim bizde para varda ürününde sıfır customer ve daha yanında kı yetkılılerde urune erısme ıznı yok kendınde 2 saatte bır hesap degısıyorsun bunu dıyıncede gecen gun 16 saat oynadı aralıksız sonra yanlıslıkla pcyı kapattı dıyorlar konuyu 5 tane multı acc 3 l0g hesabı sureklı upluyor ve yeni blackliste baslayan kendini Reddington sanan bir genç var sürekli avukatlığını üstleniyor sanırım kendisine bir kar marjı sunuldu sanırım. Ben anlayamıyorum ben bır alıcıyım ürünü görmeye geliyorum sanki 10 customerı var 4 saat durayım bi yayınları ızleyım dedım her saat bası hesap degısıyorlar ve huntera sovuyorlar sadece ınanılmazlar
evet o pasifgay ztn

0 customerlar hıc bır referansları yok admınler onayladı dıyorlar admınler ıcınde vırus olmayan her şeyin onayını yapıyorlar ki zaten :D admin sourcune bakıp bu senden başkasında yok mu diye bakıyor amq
DUIAWHDUIAWHUD HARBİ CALISMASA BİLE YETİYOR KANKA

Ben emu arayasındaydım seslerıne gırdım bı boburlenıyorlar kardeşim bizde para varda ürününde sıfır customer ve daha yanında kı yetkılılerde urune erısme ıznı yok kendınde 2 saatte bır hesap degısıyorsun bunu dıyıncede gecen gun 16 saat oynadı aralıksız sonra yanlıslıkla pcyı kapattı dıyorlar konuyu 5 tane multı acc 3 l0g hesabı sureklı upluyor ve yeni blackliste baslayan kendini Reddington sanan bir genç var sürekli avukatlığını üstleniyor sanırım kendisine bir kar marjı sunuldu sanırım. Ben anlayamıyorum ben bır alıcıyım ürünü görmeye geliyorum sanki 10 customerı var 4 saat durayım bi yayınları ızleyım dedım her saat bası hesap degısıyorlar ve huntera sovuyorlar sadece ınanılmazlar
BALONLARI ERKEN PATLADI BOOOMM!!

The Blacklist'i 4-5 defa bitirmişimdir. Reddington karakterini çok sevmem kendimi o sandığım anlamına gelmiyor gereksiz bir yerden vurmaya çalışıyorsun. Durduğum yerde kendi isteğimle duruyorum ürüne yazılan kötü yorumlara verdiğim cevaplar aptallığa katlanamadığımdandır. İlk sunucuya girdiğimizde legit bir şekilde hesapta 16 saat boyunca oynadı oyunu açık bıraktı gerçekten evet ama kimse bununla flex atmıyor yani baya atmışsın kafadan. Hunter'a da kimse küfür etmiyor ha küfür eden varsa da o kişi bu konuda kim olduğunu biliyor adını vermeyeceğim polemik olmasın diye. Her saat başı hesap değişme olayı zaten yalan ve altı boş bir iftira bunu artık bilen biliyordur bilmeyende bunlara inanacaksa bırakın inansın. Emulator yetkililerde olmamasının sebebi maliyeti olması kimse bu adamın babasının oğlu değil. Bir de alıcı olarak geldiysen bunu belirtseydin mark sana ürünü detaylı şekilde tanıtırdı zaten eğer bir hesapla şu kadar süre legit oyna desende oynardı. Yaratılan polemikler yüzünden sunucuya saçma sapan kişiler girmeye başladı ve sesin huzuru kaçtı 1-2 gündür görüyorum bu olayı normalde çok sakin güzel bir sesli dönüyordu kasmayın artık bence bu kadar. @Regent olay nasıl başladı bilmem ama iftira atman harbiden hoş değil @suka123 yaptığı bir şeyden dolayı oturupta kötülemeye uğraşmışsın sana söylediğim gibi yaptığın tamamen saçmalık bence daha doğrusu sxtan ve senin yaptığın şey.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt