duxii
Platinum Üye
zararlı yazılım var mı rat vs. ona göre atıdcam darat olabilir vt temiz değil
zararlı yazılım var mı rat vs. ona göre atıdcam darat olabilir vt temiz değil
bende not work bioslu fln win 11sağolun çalıştığınada ssevindim iyi kullanımlar dilerim
bende formatsız + biossuz kaldırdı ama sizde gerektiriyor olabilir kusura bakmayın
anakartım colorful diye marka yapılışı konuda yazıyorkanka senin anakart hangisi bide yapılışı anlatırmısın
win 11de çalışmıyor o zaman söylediğiniz iyi oldubende not work bioslu fln win 11
hayır yoktur efendimzararlı yazılım var mı rat vs. ona göre atıdcam da
denerim o zaman ilk düz sonra bios upanakartım colorful diye marka yapılışı konuda yazıyor
win 11de çalışmıyor o zaman söylediğiniz iyi oldu
hayır yoktur efendim
tamamdır win10 da çalışıyor sadece 1 tek kişi win11de denemiş çalışmamış sizdede çalışırsa güzel bir yorum bırakırsanız sevinirim çalışmazsada söylerseniz sevinirimdenerim o zaman ilk düz sonra bios up
dene yaz canomdenerim o zaman ilk düz sonra bios up
yorumunuzu ileriki zamanlarda bekliyoruzwin 10 da denedim 2 ölüm kalım 1 derecesiz attım ilerleyen zamanlarda süreci yazıcam ban yicekmiyim acaba format veya bios up atmadım
delaya mı attıdelaydamı görücez
kanka 1.gün kaç maç attığın önemsiz ama 2.gün ban yiceksin delaydasınwin 10 da denedim 2 ölüm kalım 1 derecesiz attım ilerleyen zamanlarda süreci yazıcam ban yicekmiyim acaba format veya bios up atmadım