İnceleniyor ManLikeAlex91 Permanent HWID Spoofer

Format veya bios güncellemesi yapmadan valorant için bir işe yaramaz public driverları exe gömdün yüksek ihtimalle ama es diyelim

format atınca düzelir mi (yepyeni pc'im var garantisi gitsin istemiyorum)

ben bu adamın rat/stealer atcagını sanmıyorum es
eyw iyi kullanımlar

format atınca düzelir mi (yepyeni pc'im var garantisi gitsin istemiyorum)
usbli format atınca gider

Düzelir driver spoofer atıyor driverları silsende düzelir
zaten driver temizleyici var

Format veya bios güncellemesi yapmadan valorant için bir işe yaramaz public driverları exe gömdün yüksek ihtimalle ama es diyelim
eyw zaten pub driverlar gömülü exede

laptop çalışırmı knkm bilgin varmı
kankam yarın veya salı istanbula gidicem yanıma eski laptop alıp format atıcam laptopda bu spoofu deneyeceğim yani hiç bilmiyorum denemedim laptopda salı veya çarşambaya kadar beklersen konuya yazarım

kankam yarın veya salı istanbula gidicem yanıma eski laptop alıp format atıcam laptopda bu spoofu deneyeceğim yani hiç bilmiyorum denemedim laptopda salı veya çarşambaya kadar beklersen konuya yazarım
Çalışıyor hocam 5 kişide test ettik ve etmeye devam edicem ben ama valorant için format veya bios güncellemesi yapmadan bir işe yaramaz

Çalışıyor hocam 5 kişide test ettik ve etmeye devam edicem ben ama valorant için format veya bios güncellemesi yapmadan bir işe yaramaz
sağolun çalıştığınada ssevindim iyi kullanımlar dilerim

kanka oraya yazmış bios format gerektirmiyor diye ama büyük ihtimalle gerektiriyor kaldırmadı
bende formatsız + biossuz kaldırdı ama sizde gerektiriyor olabilir kusura bakmayın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt