Düzelir driver spoofer atıyor driverları silsende düzelirformat atınca düzelir mi (yepyeni pc'im var garantisi gitsin istemiyorum)
eyw iyi kullanımlarben bu adamın rat/stealer atcagını sanmıyorum es
usbli format atınca giderformat atınca düzelir mi (yepyeni pc'im var garantisi gitsin istemiyorum)
zaten driver temizleyici varDüzelir driver spoofer atıyor driverları silsende düzelir
eyw zaten pub driverlar gömülü exedeFormat veya bios güncellemesi yapmadan valorant için bir işe yaramaz public driverları exe gömdün yüksek ihtimalle ama es diyelim
laptop çalışırmı knkm bilgin varmıeyw iyi kullanımlar
usbli format atınca gider
zaten driver temizleyici var
eyw zaten pub driverlar gömülü exede
kankam yarın veya salı istanbula gidicem yanıma eski laptop alıp format atıcam laptopda bu spoofu deneyeceğim yani hiç bilmiyorum denemedim laptopda salı veya çarşambaya kadar beklersen konuya yazarımlaptop çalışırmı knkm bilgin varmı
kanka oraya yazmış bios format gerektirmiyor diye ama büyük ihtimalle gerektiriyor kaldırmadıdene bekliyoz sonucu
Çalışıyor hocam 5 kişide test ettik ve etmeye devam edicem ben ama valorant için format veya bios güncellemesi yapmadan bir işe yaramazkankam yarın veya salı istanbula gidicem yanıma eski laptop alıp format atıcam laptopda bu spoofu deneyeceğim yani hiç bilmiyorum denemedim laptopda salı veya çarşambaya kadar beklersen konuya yazarım
sağolun çalıştığınada ssevindim iyi kullanımlar dilerimÇalışıyor hocam 5 kişide test ettik ve etmeye devam edicem ben ama valorant için format veya bios güncellemesi yapmadan bir işe yaramaz
bende formatsız + biossuz kaldırdı ama sizde gerektiriyor olabilir kusura bakmayınkanka oraya yazmış bios format gerektirmiyor diye ama büyük ihtimalle gerektiriyor kaldırmadı
kanka senin anakart hangisi bide yapılışı anlatırmısınsağolun çalıştığınada ssevindim iyi kullanımlar dilerim
bende formatsız + biossuz kaldırdı ama sizde gerektiriyor olabilir kusura bakmayın