- İletişim

yaw boş yapma yürü hadi yaelini çek omzumdan kardeşim değilim bu 1 2.si dene anlarsın aq yan hesabla burda lagaluga yapma
yaw boş yapma yürü hadi yaelini çek omzumdan kardeşim değilim bu 1 2.si dene anlarsın aq yan hesabla burda lagaluga yapma

ya kaybol boklu emunla devam etyaw boş yapma yürü hadi ya
ODSAUGTOSAUGASG boş yapma lan eşşek sıpasıya kaybol boklu emunla devam et
lan arkadaş senin yüzünden mrbesat görsel attı indirdiği spoof u açar açmaz konuşma bir ister atarım diyo birdeİster atarım ister atmam sizene amk ya
sen kimsinde cahil diyon millete paste emuna kendim yaptın diyen adammı diyo bunu bir emunun sourcenin sadece guisini degistirio benim diyen bi adam bile degil veletmi söylüyo bunlarıODSAUGTOSAUGASG boş yapma lan eşşek sıpası
he amk rat attım herkeselan arkadaş senin yüzünden mrbesat görsel attı indirdiği spoof u açar açmaz konuşma bir ister atarım diyo birde
birde adamın discord tokenini napacan awk gerizekalı
senin sesini duyalım canımın için ses çıkarmadan gelene geçene laf atıyon he burada adam harbiden cahil SDJGAGASsen kimsinde cahil diyon millete paste emuna kendim yaptın diyen adammı diyo bunu bir emunun sourcenin sadece guisini degistirio benim diyen bi adam bile degil veletmi söylüyo bunları