ManLikeAlex91 | No Res Vanguard Emulator V1

ManLikeAlex91

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı
Master Üye
İletişim
Merhaba CheatGlobal Ailesi,

Bugün sizlere
@Teox ile birlikte hazırladığımız No Res Vanguard Emulator projesini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu tool Valorant'ı restart olmadan oynayabilmenizi sağlıyor. Her seferinde bilgisayarı yeniden başlatma derdinden kurtarıyor.
Vanguard'ın gateway authentication sistemini tamamen emüle ediyor. VGC.exe'nin yaptığı tüm işlemleri bizim program yapıyor ve Valorant'ı kandırarak oyuna girmenizi sağlıyor.

🌟 Özellikler (Features):
✅ No Restart Required: Vanguard driver'ı durdurduktan sonra PC'yi restart etmene gerek yok. Emulator çalışırken normal şekilde Valorant oynayabilirsin.
✅ Otomatik Token Yakalama: Valorant'ı açtığın anda JWT token'ı otomatik yakalar ve işler. Hiçbir şey yapman gerekmiyor.
✅ Gateway Authentication: Riot'un kullandığı RSA-2048 + AES-256-GCM encryption'ı implement ettim. Gerçek Vanguard gibi çalışıyor.
✅ Named Pipe Emulation: VGC.exe'nin kullandığı named pipe'ı (\\.\pipe\933823D3-C77B-4BAE-89D7-A92B567236BC) dinliyor ve Valorant'tan gelen tüm istekleri handle ediyor.
✅ Hardware ID Spoofing: Her session için farklı hardware profili kullanabiliyor. CPU, GPU, BIOS bilgileri tamamen random ama gerçekçi.
✅ Multi-Region Support: NA, EU, AP, KR, BR, LATAM... Token'dan region'ı otomatik detect edip doğru gateway sunucusuna bağlanıyor.
✅ Session Management: 45 dakikada bir otomatik re-authentication yapıyor. Heartbeat paketleri göndererek session'ı aktif tutuyor.
✅ Real-time Dashboard: Console'da canlı durum takibi. Session bilgileri, heartbeat sayacı, region info hepsi görünüyor.

📸 Ekran Görüntüleri (Screenshots):
YT Video :
Resim :

⚙️ Nasıl Kullanılır? (How to Use):
1. İndirdiğin klasörü masaüstüne veya istediğin bir yere çıkart.

2. Eğer Valorant için kullanıyorsan Riot Vanguard ve Riot Client'ın tamamen kapalı olduğundan emin ol.

3. emulator.exe dosyasını Yönetici Olarak Çalıştır (Run as Administrator).

4. Açılan menüden [1] seçeneğine bas (Start Emulator).

5. "VALORANT DETECTED" yazısını bekle, ardından Valorant'ı normal şekilde aç.

6. Token otomatik yakalanacak, gateway authentication başlayacak.

7. Oyun lobisine yani menüye gelince F2 basın bip diye ses duyarsanız olmuş demektir.

İşte bu kadar! Emulator arka planda çalışmaya devam edecek. Kapatma.

❗Önemli Bilgi (Important information):
Maçınız bitince lobiye yani oyun menüsüne dönünce yeniden F2 basın ve bip sesini duyun böylece oynamaya devam edebilirsiniz.
Emulatoru sakın ama sakın Release klasöründen çıkarmayın.

🔧 Teknik Detaylar:
Gateway Endpoints: na/eu/ap/kr/br/latam.vg.ac.pvp.net:8443
Authentication Flow: AUTH (Machine ID + JWT) → ACCESS (Session token) → HEARTBEAT (Her 25-30 saniye)
Encryption: RSA-2048 + AES-256-GCM ile şifrelenmiş Protobuf mesajları
Named Pipe: Valorant VGC.exe ile konuşmak için pipe kullanıyor. Emulator bu pipe'ı dinliyor.
TLS Tunnel: localhost:51820 üzerinde Schannel API ile TLS 1.2/1.3 handshake

⚠️ Önemli Notlar:
• Antivirus/Windows Defender kernel driver'ları algılayabilir, gerçek zamanlı korumayı kapatmanız önerilir
• Rage olarak oynarsanız 5/6 maç götürür Legit oynanma test edilmedi.

Kullanım Riskleri:
• Permanent ban (hesap kalıcı banlanabilir)
• HWID ban (bilgisayarın banlanabilir)

Test hesaplarında kullanmanızı öneriyorum. Ana hesabınızda kesinlikle kullanmayın.

⬇️ İndirme Linkleri (Download):
Gereksinimler:
İndir:
VirusTotal:

Geliştirmemi istediğiniz bir yer veya aldığınız bir hata olursa konu altına yazabilirsiniz. Proje hakkında sorularınızı bekliyorum! 👇

Videonun sadece gereksinimleri kurulum yerini izleyebilirsiniz

Son Güncelleme: 07/08/2026 | Platform: Windows 10/11 x64 | Durum: Aktif Development

Son düzenleme:
@p4n çalışıyor gelir mi
pardon çalışıyor gelme mantığını bilmiyordum k.b

yakında fixleriz onu yeniden koyarız

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt