- İletişim
Dimi dostum çok doğru, yapmamalı.Haklısın TR piyasasında herkes satış yapmamalı.
Dimi dostum çok doğru, yapmamalı.Haklısın TR piyasasında herkes satış yapmamalı.
getirdiğin ürünün keyi nasil mevcut adam resellerim değil demiş silinen keyleri mi satiyorsun hala. Paradan bahsediyorsun lawrensten 1 gunluk panel alip akşama kadar key satıp ödicem ücreti diyorsun ve hala panel kurallarına uymadan satış yapiyorsun bir insan bu kadar beyinsiz olmamali yat kalk letaya dua et 10 kere usulsüz satışını yakaladim kendi panelini bile başkalarina satiyorsun cidden böyle para kazandiğini zannedip ticaret yaptiğini mi saniyorsun ? Dün ki sattığın tüm keyler silinmiş durumda umarim müşterinlerin maadur olmaz.elimde yeni getirdiğim iki ürünün de keyleri mevcut sizin o g0tünü yaladıgınız leta sayesinde bu kadar insan ban yiyip mağdur kaldı.
sizin gibi bilgili insanlara teşekkürlerimi iletiyorum iyi satışlar.
valla madur oldum hesabım gitti hilem gitti valorant cihaz banı yedim dc de bi adminleri var sağolsun adam akıllı bi o kıonuşuyor lord bana iade falanb yok kullandın dedi hiç demiyor ban yedin spoof vs nasıl halledelim üstüne sövüyor arama beni diyor yazma diyorgetirdiğin ürünün keyi nasil mevcut adam resellerim değil demiş silinen keyleri mi satiyorsun hala. Paradan bahsediyorsun lawrensten 1 gunluk panel alip akşama kadar key satıp ödicem ücreti diyorsun ve hala panel kurallarına uymadan satış yapiyorsun bir insan bu kadar beyinsiz olmamali yat kalk letaya dua et 10 kere usulsüz satışını yakaladim kendi panelini bile başkalarina satiyorsun cidden böyle para kazandiğini zannedip ticaret yaptiğini mi saniyorsun ? Dün ki sattığın tüm keyler silinmiş durumda umarim müşterinlerin maadur olmaz.
dostum bannere göre mi alcaz yani kral belki adamın banneri iyi dolandırcı nerden bilecez bannerı bende para vermezden gibi geliyor s atıcı olsamSeninki idare ederde masaustu wallpaper gibi duruyor. Biraz daha buyugunu bulamadin mi.
Musteri bannerle oynamiyor fakat, senin tasarimin , duzenin, marketing yontemlerin musteriyi cekiyor.
geçmiş olsunŞikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @LordStore )
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (satış sonrası umursamamazlık küfür ve dec ürün )
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 14.01.2025)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/valora...-lordsoftware-store.64727/page-5#post-1211392
Merhaba arkadaşlar birinden hile almadan önce 10 defa düşünün benim gibi salaklık yapmayın 300 500 liralık hile yüzünden günlerce kastığınız hesap çöp oluyor ekran resimlerini de aşağıya bırakırım dün konu açtım arkadaşlar yazdı hemen hallederiz yaparız spoof atıcam düzelecek diye konuyu adminler kilitledikten sonra hiçbiri mesaja bile bakmadı kısacası lord Software kullanırken dikkat edin ban yememeniz için açtım konuyu ekran resimlerini bırakıyorum aşağıya iyi günler.
Sen merak etme herşeyi ben halledicem diyen arkadaş bu konu kilitlendikten sonra afk çekti
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ban yedikten sonra satın aldığım arkadaşı aradıgımdaki yaptığı muamele bu
tamam ekliyorumKanıt Olarak Daha fazla görsel ekleyin Yoksa Şikayet Reddedilecektir.
Konuya ekleseydın yatamam ekliyorum
düzenlenmiyor o yüzdenKonuya ekleseydın ya