LoL Uygun Fiyatlı Script

yok ya yaptığı tek şey fıçıyı adamın dibine koyup onu patlatmaya çalışmak çift fıçı vesaire yapmıyor veya karakterin yanına koyup fıçıyı uzatmıyo direk rakibin dibine koyuyo rakipte kırıyor doğal olarak

çok doğru söylüyorsun kral ya şimdi gidip bi hileye 350 400 tl vermek adama koyuyor 350 400 tl ne demek adamlar 20 dolara alıyor arada ki birim farkına bakar mısın vallahi yazık günah e çoğu satıcının da eline fırsat geçti tabi tr fiyatıyla satış yapan kalmadı kimse yok bizde kaldık böyle askdadasdad eyvallah bu arada yorumun için dediğini deneyeceğim
Multi fıçı ve düz vuruş özelliğini açacaksın onuda İstediğin tuşa ata ben Z ye ayarladım ilk fıçıyı kendim koyuyorum adam yaklaşınca otomatik fıçıyı koyabileceğini gösteriyor hemen Z ye basıyorum benim koyduğum dibimdeki fıçıya düz vuruş atıp adamın dibine fıçı koyuyor ve gümm

e
@oldman kanka sana çok güzel bi taktik vericem benim de yaptığım bir şey bu scriptim parasını çıkartmak için cashflow yapıyorum hesabı 3 euro'ya alıyorsun 30 euro da diamond yapınca adam sana bitcoin olarak atıyor yani her türlü her ay bgx alabilirsin her türlü tavsiyemdir bi tane sup duo bul kendine senin kasmana bağlı 5 günde de cikartirsiniz 30 günde de cikartirsiniz genelde biz tryhard oynayıp 6 günde falan çıkartıyorduk diaya sonraki günler kafamız rahat oynuyoduk ertesi ay yine yapiyoduk sen de deneyebilirsin yani söylemek istedim durumun olmadığı için kesinlikle öneririm bu arada
eyvallah kardeşim dediğin şeyi yapabilirim bir tane duo bulayım kendime de ondan sonra dediğin şey işe yarayabilir fakat hesabı dia ya çıkarttıkdan sonra nerede satıyorsun?
Multi fıçı ve düz vuruş özelliğini açacaksın onuda İstediğin tuşa ata ben Z ye ayarladım ilk fıçıyı kendim koyuyorum adam yaklaşınca otomatik fıçıyı koyabileceğini gösteriyor hemen Z ye basıyorum benim koyduğum dibimdeki fıçıya düz vuruş atıp adamın dibine fıçı koyuyor ve gümm
kanka toir script de menü de e skilline girdiğin zaman zaten sadece 1 tane seçenek var başka seçenek yok o da fıçı koysun mu koymasın mı onun dışında başka bir şey yapmıyor anlayamadım mevzuyu pek

e

eyvallah kardeşim dediğin şeyi yapabilirim bir tane duo bulayım kendime de ondan sonra dediğin şey işe yarayabilir fakat hesabı dia ya çıkarttıkdan sonra nerede satıyorsun?
yok satmiyorsun kanka hesabı diaya kastiktan sonra aldığın adama yaziyosun siparişim bitti hesabın bilgilerini atiyosun ondan sonra order id ni yaziyosun satın aldığında tüm bilgiler gmailine geliyor bu söylediklerimi oradan yaparsın anlarsın zaten en sonda şey yaziyosun coinbasenin cüzdan kodunu attıktan sonra gönder mesajını adam hesabın güvenliği açısından 1-2 gün bekletebilir ilk yaptığımızda ulan aminakoyayim dolandırıldık mi dedik adam atıyor parayı yani merak etme o konuda başka kafana takılan bir şey olursa sorabilirsin script hakkında bilgim var yani veya lolle alakalı başka bir şey de olabilir fark etmez

yok satmiyorsun kanka hesabı diaya kastiktan sonra aldığın adama yaziyosun siparişim bitti hesabın bilgilerini atiyosun ondan sonra order id ni yaziyosun satın aldığında tüm bilgiler gmailine geliyor bu söylediklerimi oradan yaparsın anlarsın zaten en sonda şey yaziyosun coinbasenin cüzdan kodunu attıktan sonra gönder mesajını adam hesabın güvenliği açısından 1-2 gün bekletebilir ilk yaptığımızda ulan aminakoyayim dolandırıldık mi dedik adam atıyor parayı yani merak etme o konuda başka kafana takılan bir şey olursa sorabilirsin script hakkında bilgim var yani veya lolle alakalı başka bir şey de olabilir fark etmez
kanka discordun varsa nickini atabilir misin

kanka kalktı adamların telegramında bile kalktı dediler attıgın linkte tıkla github yolu bile yok xd
Link güncel olmadığı için yok, MasterAIO sadece kr ve jp serverlarına destek veriyordu. Cracklendi ve paylaşıldı. Telegramıda iyi takip etmemişsin demek ki gözünden kaçmış :businessman:

Buda

Link güncel olmadığı için yok, MasterAIO sadece kr ve jp serverlarına destek veriyordu. Cracklendi ve paylaşıldı. Telegramıda iyi takip etmemişsin demek ki gözünden kaçmış :businessman:

Buda
olabilir :) kusuruma bakma peki hala kr ve jp serverlerine destek vermeye devammı ediyor trde kullanılmazmı veya westde

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt