- İletişim
Ensoulsharpın MasterAIO sunu kullan Legendsen.se nin 1-1 kopyasını yapmışlar mük script600 tl ucuz mu kanka
Ensoulsharpın MasterAIO sunu kullan Legendsen.se nin 1-1 kopyasını yapmışlar mük script600 tl ucuz mu kanka
600 tl derken ? aylık 20 dolar600 tl ucuz mu kanka
fiyatı ne kadar ve nereden ulaşabilirim sitesi vesaire link var mıEnsoulsharpın MasterAIO sunu kullan Legendsen.se nin 1-1 kopyasını yapmışlar mük script
30 dolar yazıyordu ben mi yanlış gördüm acaba600 tl derken ? aylık 20 dolar
legendsen.se yok bende kanka, legendsen.se menülü çok stabil bir aio var zaten ücretsizfiyatı ne kadar ve nereden ulaşabilirim sitesi vesaire link var mı
30 dolar yazıyordu ben mi yanlış gördüm acaba
kanka 200 falan ya o civarlarda ya ben sc den çok anlamıyorum fakat toiri biliyorum bir de çoğu kişi toir üzerinden kendi sc sini yapıyor onu biliyorum acaba dedim kombo bakımından iyi oaln var mı ama her sey dolar kuru üzerinden olduğu içinbütçen ne kanka senin
toirde gp iyi çalışıyor evade ve combo kullanmıyorum sadece varili kullanıyorum 13. Levelden sonra tokatlıyorArkadaslar ben gp oynuyorum da bu toir sc lerde gp zed kata gibi heroları berbat oynuyor kendim zaten daha iyi oynuyorum var mı bildiğiniz güzel sc bunları oynayabileceğim
kanka 200 liraya anca toirin tr keyini alabilirsin tr de oynanabilecek sadece bak global keyi bile alamıyorsun sağ olsun dolar çok pahalı olduğu için ha bir de 7 günlük bgxin keyini alabirsin yanlış hatırlamıyorsam kendi sitelerinde 9 dolara satıyorlardı 7 günlüğünü ama siktir et almaya değmez 7 günlük durumun olsaydı keşke de 1 aylık alsan toire göre kat kat daha iyi bir sc piyasadki sayılı f/p scriptlerden ama toire para vermene gerek yok git mh nin sitesinde free toir veriyorlar ordan kullan zaten ban da yemiyorsun çıktığı günden beri bizim arkadaş kullaniyor 9-10 ay oldu bir kez ban yemedikanka 200 falan ya o civarlarda ya ben sc den çok anlamıyorum fakat toiri biliyorum bir de çoğu kişi toir üzerinden kendi sc sini yapıyor onu biliyorum acaba dedim kombo bakımından iyi oaln var mı ama her sey dolar kuru üzerinden olduğu için
yok ya yaptığı tek şey fıçıyı adamın dibine koyup onu patlatmaya çalışmak çift fıçı vesaire yapmıyor veya karakterin yanına koyup fıçıyı uzatmıyo direk rakibin dibine koyuyo rakipte kırıyor doğal olaraktoirde gp iyi çalışıyor evade ve combo kullanmıyorum sadece varili kullanıyorum 13. Levelden sonra tokatlıyor
çok doğru söylüyorsun kral ya şimdi gidip bi hileye 350 400 tl vermek adama koyuyor 350 400 tl ne demek adamlar 20 dolara alıyor arada ki birim farkına bakar mısın vallahi yazık günah e çoğu satıcının da eline fırsat geçti tabi tr fiyatıyla satış yapan kalmadı kimse yok bizde kaldık böyle askdadasdad eyvallah bu arada yorumun için dediğini deneyeceğimkanka 200 liraya anca toirin tr keyini alabilirsin tr de oynanabilecek sadece bak global keyi bile alamıyorsun sağ olsun dolar çok pahalı olduğu için ha bir de 7 günlük bgxin keyini alabirsin yanlış hatırlamıyorsam kendi sitelerinde 9 dolara satıyorlardı 7 günlüğünü ama siktir et almaya değmez 7 günlük durumun olsaydı keşke de 1 aylık alsan toire göre kat kat daha iyi bir sc piyasadki sayılı f/p scriptlerden ama toire para vermene gerek yok git mh nin sitesinde free toir veriyorlar ordan kullan zaten ban da yemiyorsun çıktığı günden beri bizim arkadaş kullaniyor 9-10 ay oldu bir kez ban yemedi