az önce denedim toir tabanlı inanılmaz kötü toirin kendi orjinal hali bundan daha iyi bununla hiç bir şekilde iyi oynayamazsın.forumda satan arkadaşa bak istersen güvenirlik durumunu bilmiyorum
https://cheatglobal.com/konu/3-saat...penta-spoofer-pentasharp-19-aydir-safe.12675/
çok pahalı kral teşekkür ederim tavsiyen içinbgx bakabilirsin kullanmadım fakat öneren çok hocam
önerdiği script zaten toir+ bro boşveraz önce denedim toir tabanlı inanılmaz kötü toirin kendi orjinal hali bundan daha iyi bununla hiç bir şekilde iyi oynayamazsın.
çok pahalı kral teşekkür ederim tavsiyen için
ya aslında toir kullandım 1 2 defa ama sadece adc vesaire oynadığın zaman böyle güzel oluyor öbür türlü kombo bakımından çok yetersiz bana kombo bakımından iyi olan bir sc lazım onlardan da uygun fiyatlı olanı yok sanırımönerdiği script zaten toir+ bro boşver
Ensoulsharpın karakterlere göre paralı scriptleri var combo falan iyi atar ensoul fakat evadesi iyi değilya aslında toir kullandım 1 2 defa ama sadece adc vesaire oynadığın zaman böyle güzel oluyor öbür türlü kombo bakımından çok yetersiz bana kombo bakımından iyi olan bir sc lazım onlardan da uygun fiyatlı olanı yok sanırım
600 tl ucuz mu kankayani bgxe bile pahalı diyorsan bulman zor bro