Evet üstünden 1 gün geçti hala kimseye ulaşamadım ve tabi ki hesabımı yollamadılar. d0landırıcı bu arkadaşlar. Giden 3 euro olsun. Böyle dolandırıcıların reklamını Cheatglobal nasıl yapıyor ? Konuyu okuyun CheatGlobal güvencesiyle yazılmış. Ben bu durumu bu siteye de mal ediyorum o zaman yanlış mı anladım ? Bu konuyu bence kaldırın ki böyle anlaşılmasın.

İyi günler.

Satıcı ile iletişime geçiyoruz ve gerekeni yapacağız.
3 euro dolandırılınca benim surat 😐

Bahsi geçen vivacheats sitesi d0landırıcı değildir. Yaşadığınız sorun herneyse en kısa sürede dönüş yapacaktır. Yetkili satıcı ile mağduriyetinizin giderilmesi adına sizler için iletişime geçtik. Dönüş sağlanacaktır.

Satıcı ile iletişime geçiyoruz ve gerekeni yapacağız.

Bahsi geçen vivacheats sitesi d0landırıcı değildir. Yaşadığınız sorun herneyse en kısa sürede dönüş yapacaktır. Yetkili satıcı ile mağduriyetinizin giderilmesi adına sizler için iletişime geçtik. Dönüş sağlanacaktır.
İlginiz için teşekkürler. Umarım dediğiniz gibidir. Gelişmeleri buradan bildireceğim günlük olarak.

Tekrar sipariş oluşturduktan sonra hesap otomatik olarak verildi. Hesapta şimdilik bir sıkıntı yok kısa sürede ban yemezse sorun olmaz. Ancak benim muzdarip olduğum konu iletişim eksikliği ve milisaniyede teslim edilen ürün 1 günden fazla sürmesi ve ekstra buralara falan yazmak zorunda kalmam. Belki buraya yazmasam ve adminler uğraşmasa sorun çözülmicekti. Kaliteli bir hizmet sunuş şekli değil. Önermem.

Sunucumuza sürekli kesilmeyen bir saldırı geliyor saldırı sebebiyle sistem kendini kapatmış.
Haftalardır bununla uğraşıyoruz ve hesapları tek tek kontrol etmeden teslim etmiyoruz.
Burada 1 hesaptan veya sadece hesaptan bahsetmiyoruz
onlarca hile macro ve daha fazlası mevcut
Örneğin min 50x hesap kontrol ediyoruz
TR ve WEST dahil.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt