3.20 dolar değil mi bir de şampiyon kapsüllerini dönüştürünce toplam kaç öz oluyor hesapta ?

Alım yaptım ama hala tarafıma ne bir mail ne bir hesap bilgisi ulaşmadı. Destek talebi oluşturulamıyor sıkıntı çıkıyor. Discord desen VIP yaptık yazıyor giremiyorsun. Anlayacağınız iletişim sıkıntısı var son çare buraya yazıyorum. Yetkililer tarafıma ulaşsın.

Edit : Sitelerinden bir ss yüklüyorum Anında teslim falan 5 saat oldu ulaşacak kimse yok.

Son düzenleme:
Evet üstünden 1 gün geçti hala kimseye ulaşamadım ve tabi ki hesabımı yollamadılar. d0landırıcı bu arkadaşlar. Giden 3 euro olsun. Böyle dolandırıcıların reklamını Cheatglobal nasıl yapıyor ? Konuyu okuyun CheatGlobal güvencesiyle yazılmış. Ben bu durumu bu siteye de mal ediyorum o zaman yanlış mı anladım ? Bu konuyu bence kaldırın ki böyle anlaşılmasın.

İyi günler.

Evet üstünden 1 gün geçti hala kimseye ulaşamadım ve tabi ki hesabımı yollamadılar. d0landırıcı bu arkadaşlar. Giden 3 euro olsun. Böyle dolandırıcıların reklamını Cheatglobal nasıl yapıyor ? Konuyu okuyun CheatGlobal güvencesiyle yazılmış. Ben bu durumu bu siteye de mal ediyorum o zaman yanlış mı anladım ? Bu konuyu bence kaldırın ki böyle anlaşılmasın.

İyi günler.
3 euro dolandırılınca benim surat 😐

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt