LoL Simple Orbwalker

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 0xFF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sadece kayt mı yapıyor yoksa bir sc çeşitimi
Sadece kite. Eğer geliştirmemi isterseniz BYPASS EKLEMEDEN basit prediction vs kodlayabilirim. Tabiki bir hanbot , elobuddy gibi birşey olmaz. Çünkü o kadar zamanım yok. Bir ekibim yok. Tek başıma bunun üstesinden gelemem. Private Scriptimde'de yoktu bunlar. Buna ekstra olarak hedef seçme algoritmam çok daha iyiydi. Şuan sadece kim canı azsa onu seçiyor.
Detection depends on the injector right?
Yes but you will get ban. Maybe one month later maybe one week later. I dont know
banlatıyormu kanka ?
Kullandığın injectore göre ban süresini uzatabilirsin.
not safe, i use 1 match and get banned !
Impossible. I injected 50-100 times. And i didnt get ban. But i will get ban. Maybe one week later maybe one month later. I dont know. I cant share my bypass.
you undertected???
Use safe injector. You can be safe extra few days.
Kardesim trojan gosterdi bende indirir indirmez halbuki tum anti viruss kapali koruyucularda ilginc , bu bana atarmi , script gibi yoksa ? Macromu gidiyor bu?
Normalde göstermemesi lazım. Fakat protect ekledim o yüzden trojan gösteriyor. Güvenip güvenmemek sizin bileceğiniz iş.
eline sağlık ama inject yaptıgın için direk patlar o yüzden fifftyfiffty
Teşekkür ederim. Kullandığın injectore göre değişkenlik gösterir süresi.
dostum undetected mi bu internal ban yedirir diye düşünüyorum
Bypass eklemedim. Dün belki 50 ' den fazla inject ettim. Şuan hesabım duruyor. Fakat undetected değil. Kullandığın injectore göre ban süresi değişecektir.
beyler ban riski tamamen sizin injectorunuze bağlı .

Birde merak ettiğmi şey , bunu herhangi bir dosyaya inejct etsek yine kite yapar mı
Hayır tabikide. "League of Legends.exe" ' ye inject etmelisin. :)

şuan kullanabiliyormuyuz
Adımlar:

1- LoL clientteyken dx9 aktifleştir ayarlardan.
2- Oyuna girdiğinde oyununu pencereli moda al yada çerçevesiz.
3- Güvendiğin kullandığın bir injectorla oyuna inject et. ( League of Legends.exe )

İyi oyunlar.

eline sağlık kullanmasamda böyle projeleri görmek cidden güzel ya başarılarının inş daha iyi olur

eline sağlık çok faydalı olmuş geliştirildikce daha iyi olucağına eminim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt