Lol script

urs

Efsane Üye
Merhaba dostlar nyrex penta base toir rtx ve bgx dışı 50 dolar civarlarında bir script arıyorum nereye baktıysam ya toir base ya da türkleri düşünen bir fiyatlandırma yok açıkçası uçuk fiyatlar onev9 düşünüyorum tavsiyelerinizi alabilir miyim

Merhaba dostlar nyrex penta base toir rtx ve bgx dışı 50 dolar civarlarında bir script arıyorum nereye baktıysam ya toir base ya da türkleri düşünen bir fiyatlandırma yok açıkçası uçuk fiyatlar onev9 düşünüyorum tavsiyelerinizi alabilir miyim
Rtx alma kesinlikle hiçbir halta yaramayan Crâck toirler gibi aynı onun yerine bgx al bgx alınabilecek en iyi public script piyasada performans açısından ama onu da almak istemiyorsun zaten legendsense falan da alma o da dt zaten onev9 da yeni çıktı zaten deneyebilirsin alıp ama uzun zaman gitsin ban yemeyeyim kolay kolay diyorsan başka priv önerebilirim piyasada ki tüm scriptlere hakimim yardımcı olurum script konusunda veya lol konusunda sorabilirsin dilediğin gibi

Son düzenleme:
Rtx alma kesinlikle hiçbir halta yaramayan Crâck toirler gibi aynı onun yerine bgx al bgx alınabilecek en iyi public script piyasada performans açısından ama onu da almak istemiyorsun zaten legendsense falan da alma o da dt zaten onev9 da yeni çıktı zaten deneyebilirsin alıp ama uzun zaman gitsin ban yrmeyeyim kolay kolay diyorsan başka priv önerebilirim piyasada ki tüm scriptlere hakimim yardımcı olurum script konusunda veya lol konusunda sorabilirsin dilediğin gibi
Çok teşekkür ederim değerli ve uzun yorumun için bgx elysium bypass olmadan banlatıyordu eğer banlatmıyorsa bgxi tercih edeceğim bir bilgin varsa bu konu hakkında benimle paylaşır mısın

Çok teşekkür ederim değerli ve uzun yorumun için bgx elysium bypass olmadan banlatıyordu eğer banlatmıyorsa bgxi tercih edeceğim bir bilgin varsa bu konu hakkında benimle paylaşır mısın
Rica ederim ne demek tr de fazla sc ile ilgilenen detaylı insan yok yani bilgisi yok o açıdan yardımcı olurum problem yok bgx dt elsyium ile ud evet ama gerek yok zaten ona dilersen onev9 u dene bir aylık performansını beğenmezsen unreaveled'e falan bakabilirsin ama onun fiyatı 50 euro yanılmıyorsam bütçeyi yükseltebilirsen privlerden kendimin kullandığını önerebilirim sana

• Love
Tepkiler: urs
onev9 yeni çıkan bir sc çok fazla karakter plugini yok ve sıkıntılı kısmen zeitgeist'e bakabilirsin ya da elocarry çok önermem ama sana kalmış ya da gidip hanbot bypass alıp kullanabilirsin scriptlerin babası bir çok geliştiricisi mevcut her karakterde nerdeyse 10 dan fazla plugin var yeni gelen hwei'yi bile 1 günde eklediler scripte :d

onev9 yeni çıkan bir sc çok fazla karakter plugini yok ve sıkıntılı kısmen zeitgeist'e bakabilirsin ya da elocarry çok önermem ama sana kalmış ya da gidip hanbot bypass alıp kullanabilirsin scriptlerin babası bir çok geliştiricisi mevcut her karakterde nerdeyse 10 dan fazla plugin var yeni gelen hwei'yi bile 1 günde eklediler scripte :d
son dediğin hangi script babası olan
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim hanbot bypass nerden alacağım hanbot bypass almak istiyorum foruma girmiyorum burdan yazarsan bu geceye kadar bakabilirim discord : urwz hanbot bypass sitesi önerirsen çok memnun olurum sağol dostum şimdiden

Bende karar veremedim rtx alcaktım fakat araştıryom hala rtx kullanan çoğu kişi şuan ud olduğunu ban yemediğini söylüyor

Değerli yorumun için çok teşekkür ederim hanbot bypass nerden alacağım hanbot bypass almak istiyorum foruma girmiyorum burdan yazarsan bu geceye kadar bakabilirim discord : urwz hanbot bypass sitesi önerirsen çok memnun olurum sağol dostum şimdiden

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: urs

kanka tagını atabilir misin birkaç soru sormak istiyorum ek olarak rtx almayı planlıyorum ban durumu nedir vede max vereceğim para 1 aylık scripte 20 dolar daha iyi bir script varsa önerirseniz sevinirim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt